Igazad van Bogyesz
Nem úr aki nem herdál
Egyébként fele társaságot símán letagadhattuk volna sosem derült volna ki Azt kiszámolni, hogy ki mikor, hány éjszakát töltött ott még minekünk sem nagyon sikerült
Ha esetleg Béla a A NASA-tól ment nyugdíjba mint szovftverfejlesztő programozó, talán némi differenciállal megtudta volna mondani, ha péntektől vasárnapig ott ücsörög mellettünk egy laptoppal.
Vísszamentem takaritani és összepakolni,és montam a bélának hogy 1ember (véletlenül) lemaradt!mivel jóban is vagyok vele és szerintem elég korekt ember,igy ki fizettem!gondolván hogy sedu elfelejtette és majd jelentkezik!de nem.amugy szarom le azt az összeget!
Na szia,láncból rendeltem újat,ugy voltam vele nem 9-ezren fog mulni,viszont a feszítőre,szükségen lenne,meg talán a vezetőre is ha nem kérsz érte horrort,mennyi lenne az áruk?
Nem úr aki nem herdál
Egyébként fele társaságot símán letagadhattuk volna sosem derült volna ki Azt kiszámolni, hogy ki mikor, hány éjszakát töltött ott még minekünk sem nagyon sikerült
Ha esetleg Béla a A NASA-tól ment nyugdíjba mint szovftverfejlesztő programozó, talán némi differenciállal megtudta volna mondani, ha péntektől vasárnapig ott ücsörög mellettünk egy laptoppal.