na ez az de a szerelő srác aki csinálta a váltó cserémet először azt mondta hogy a kuplung rugó na most a hegesztéssel csökkent a zaj de nem szűnt meg nekem ez már magas
Kuplungzaj mindig lesz hiába cserélsz bármit is ki, enyémen is szól egy picit, a 400-asomon is szólt, szinte az összes kawánál hallottam ezt a jelenséget.
Beillesztek egy képet amin szerepel a lánc,ezen látni fogod,meg is találtam külföldi lapokon,olyan 50-60 dollár között van,holnap megkérdezen kawasakiékat meg pink motorst aztán irok hogy mire jutottam hátha segítek másnak is.
Generátor láncot talán a Pink motors-nál tudsz venni ők árulnak ilyet www.pinkmotors.hu hívd fel őket aztán kérdezd meg, feszítő meg passz ha szar akkor gyári vagy bontott esetleg ebay-en találhatsz ott sok cucc van B-s 9eshez.
Sziasztok!Szeretnék egy kis egítséget kérni,szét lett szedve a zx9-em,volt egy ilyen hülye hangja alapjáraton,és a kupplungtól jött,szétszedtük,és a generátor lánca szét van nyúlva és verte a láncvezetőt,valaki találkozott -e már ilyennel,és ha igen akkor tipp honnan vegyek ilyen láncot,meg esetleg feszítőt is,bármi jó ötletnek örülnék.
én vissza olvastam és nem írtam azt hogy ne vegyél cbr 1000rr-t csak azt írtam mire számíthatsz. itt senki nem szokott másokra rátukmálni semmit, főleg kawát nem. azt veszel ami tetszik és amihez húz a szíved, és elég szar lenne ha szarvason két zx10R kergelészné egymást. de ha egy cbr 1000R vs zx10R nyomul az utcán az harc a javából.
itt egy link ezen látszik a robbantott ábrán a lánc
neon világítást kérsz?