Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

, , ,
kárt nem kért!
Úr isten a hivatásos halászok varsáját szedegetitek fel
Ök ebből élnek ember, ti meg meglopjátok őket
és mit keres a balta a bal kezed ügyében
Csak nem akarod más prédáját lemészárolni?
Régen az ilyenért bitó járt...
JA!
Es motoroztam is ma! ,
Fazi,áruld már el,hogy neked mi bajod van a Pipivel?!?
Mindig ezt csinálod vele,gondolod,hogy az ő idegrendszere kötelekből van?
És ha kért tesz magában ezek láttán,akkor nyugodtan fogsz aludni?
Hogy örült a hal boltos mert ennyi árút senki nem vesz egyszerre
Viszem a halpiacot!
A kinaika elmehetnek a picsaba
Es meg horgasz verseny sem volt
Mondtam gyere

Jó estét!
Mert egész nap motorozunk!
No akkor kapaszkodj pipi!
Jobb ha hozol 1 sort is magad melle!.
Tolok par kepet!
Tudod Pipi csak te vagy az aki tovább tudja fejleszteni írásbeli tudását
Te is nagyon csöndbe vagy eras csak bájologsz itt semmi fecsi
Fazi is régebben önálóain írt 3 oldalt. mostmeg 3 naponta beköszön, hogy szevasztok trógerek azt ennyi. 9363 sem olyan aktív már legalább két hónapja alig ír néhány sort, alig cikiz jimy is eltünődő félbe van.Kanári is mintha fél éves kanyarokra menne angliába
Ha most valaki azt mondja, hogy mert mindenki motorozik akkor azt orrba vágom
ERAS Drága látom már nincs melód ráérsz "nézelődni"
Szevasztok trogerek!
Csok eras!
Meg jöttem és sikerült az utolsó c vizsgám rettegjetek muslica gyüjtögetők
Nem tudom két hét óta mi van veletek mintha elköltözött volna mostanság a fórumról mindenki semmi fecsi... Azért régebben ilyen nem volt, hogy 6 és 10 között nem írtunk volna legalább öt oldalt Ha ez így folytatódik átavanzsálok a klub 130-ba, azt behozom az összes fórumot...
Ha minden mást otthon is felejtesz kojot a páleszt semmi kép...
Sedu ha van néha egy kis mókolni való a 9-esen az külön öröm(hobby) neked viszont sz@r lesz kényszerből állandóan foltozni a bömöst
Fejtsd ki bővebben mit jelent az, hogy porlik a bódé? A debreceni szlenget nem értem mindég Én sosem szoktam poros lenni amikor kiszálok belőlle max homokos, de ezen esetben mindegy miből szállok ki, mert így születtem...
Az hogy a toyota motorja igénytelen(szervízmentes) az nem azt jelenti, hogy akkora élmény is. Például én nehezen viselem a 2700 kg ösztömeghez betervezett 75 le-ős motort Ezzel a teljesítménnyel csak lassan változtatja a helyzetét...
De ha egyszer rámszakad a bank, akkor veszek ugyanebből a típusból 117 le-et, azt feltornázom üzemanyag optimalizáló box-al kb. 140 le-ig az már lendíti a kasznit Annak a felépítménye ugyanaz mint a régié cirka 14 év alatt nem változtattak rajta semmit. (feltételezem a jót nem akarták elb@szni ) Csak az a bibi az én péztárcámhoz még drága egy 2 éves verda
Itt egész nap napsütés,most kezd esegetni,de qrva csúnya az ég
Én meg éjszakás
Én pihenős leszek mindkét nap ,mint írtam
Ugyhogy jóidő esetén sátor,hálózsák,pálesz
Itt most nálunk úgy szakad, hogy nem látni a szomszéd házat...
Nálunk már 2 napja ez a program délutánonként...
Szia Pipi nekem az még jobb mint a mostani, úgyhogy már nagyon várom, es szurkolok a jó időért és, hogy mindenki szabaddá tudja tenni magát a tankot pedig tele.
Bocs Jani már a hét elején esélyes volt a halasztás. Azért még vártam, hátha változik az előrejelzés a hétvégével kapcsolatban. de sajnos barátságtalan időjárásról beszélnek ami barátságos találkozóhoz nem passzol...
Itt nálunk ma fél napon keresztül esett de úgy látom most jön még a java...
Remélem 29-30 is jó neked, meg Faziéknak