Nem csak bosszantasz, mert a hozzá nem értőkkel(ilyen pl.9363) el akarod hitetni, hogy milyen ügyes horgász vagy, holott ezek a halak max akkor látnak horgot+ pecabotot, ha a garázsban pucolod őket, ugyanis ott tárolod a felszerelésed
Eras drága kincsem Közös megeggyezésre, hála a bánatos időjárásnak áttoltuk 29-30-ra De eggyet visszalapozol és megláthatod kb. féloldalon keresztül ezt írtam
Azt még áruld már el miért hiányzik a pikkely az összes dévér háta közepéről ennyire látványosan és a balinnak is igen sérült a pikkelyezése vajon miért Nekem több ötletem is van Addig töröltesd a fotót a moderátorral amíg valaki a halszati felügyelőségtől észre nem veszi a képet ez 2-től 100 ezerig terjed...
Kicsit átalakítottad a 9-est De a klükopsz lámpájáról azért még fel lehet ismerni Igazi mestermunka bárki csinálta gratulálok neki ez a külső mindenképpen előnyére vált az előző fizimiskájához képest Egy kicsit trophy-s lett de legalább ezzel az átalakítással már nem kell szégyenkezni az emberek között mint az előzővel
Te is fel akarsz jelenteni?
Mert ezek itt itt fix, hogy nem horgászmódszer áldozatai...
Mint ahogy a motorral + az audival
Ugye lopott mindegyik
JA!
Ma meg lett a muszaki az audira ,holnap iratom is att
Egesz jol huz,majdnem faztam rajta
Aki tud az tud!