Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem csak bosszantasz, mert a hozzá nem értőkkel(ilyen pl.9363) el akarod hitetni, hogy milyen ügyes horgász vagy, holott ezek a halak max akkor látnak horgot+ pecabotot, ha a garázsban pucolod őket, ugyanis ott tárolod a felszerelésed
Geci motorosok
Na ezert nem ir itt mar senki semmit
Eras drága kincsem Közös megeggyezésre, hála a bánatos időjárásnak áttoltuk 29-30-ra De eggyet visszalapozol és megláthatod kb. féloldalon keresztül ezt írtam
Mit feszegeted a temat?
Te is fel akarsz jelenteni?
,
Tán váltottál halászati engedélyt
Mert ezek itt itt fix, hogy nem horgászmódszer áldozatai...
Majd sedu feljelent
Mint ahogy a motorral + az audival
Ugye lopott mindegyik
JA!
Ma meg lett a muszaki az audira ,holnap iratom is att
most mi van lesz buli vagy nem lesz?
A torvenyes halaszatot nem buntetik!
sziamia
nehari nem vagyok valami jó passzban
69 vagy 70 es evjarat!
Egesz jol huz,majdnem faztam rajta
Azt még áruld már el miért hiányzik a pikkely az összes dévér háta közepéről ennyire látványosan és a balinnak is igen sérült a pikkelyezése vajon miért Nekem több ötletem is van Addig töröltesd a fotót a moderátorral amíg valaki a halszati felügyelőségtől észre nem veszi a képet ez 2-től 100 ezerig terjed...
iden
Igerem nem teszek fel idon tobb halas kepet ,ha esetleg veszelybe sodornam az eletet pipinek!
Fazi, mien idős a járgány, basszus vagy 10 éve nem láttam ilyet vagyis rosszabb állapotút, ez makulátlan gratula a tulajának.
, ,
Kicsit átalakítottad a 9-est De a klükopsz lámpájáról azért még fel lehet ismerni Igazi mestermunka bárki csinálta gratulálok neki ez a külső mindenképpen előnyére vált az előző fizimiskájához képest Egy kicsit trophy-s lett de legalább ezzel az átalakítással már nem kell szégyenkezni az emberek között mint az előzővel
Hiaba hivtam
De legalább egy-két apróságot árulj már el neki!
Semmi csibeszseg nincs ebben!
Aki tud az tud!