Basikám azt majd inkább hozzad azt a két hetet kibírom, csak fazi közeléb ne kerüljenek a csavarok
Ja és kapucnyi gépét csináld addig meg hagy tudjon motorral jönni és mostmár szedd rendbe a tiédet is(elsősorban vasvillával hajigáld le rólla a ganét) azt helyezd üzemképes állapotba, hogy azzal tudjál jönni...
Hát elüt vazze Mert az az idióta festő akihez előszőr vittem az azt mondta ehhez már nincs is gyári szín, azt kikevertetett hozzá, azt így sikerült 15000 -ért festette csak az oldalidomot két színben A másik oldalát már egy másik festőhöz vittem az lefújta 3 színben(fekete csík is festék, nem matrica) 9 ezerért és érdekes, ő azonnal talált hozzá gyári színt. Az fasza is lett, ja a másikoldalit is elvittem, hogy fesse bele a fekete csíkot, mert a matrica nem készült el hozzá 3 hónap alatt sem azt meguntam várni
A fekete részt én mértem és maszkoltam ki, mert ugye a festőnek fogalma sem lett volna, abban hol megy a csík
Kanári a tied az hagyján, hogy elüt a szín, de a fejidomon lévő szürke háromszög az qrvára nem passzol össze az oldalidoméval Az meg olyan mintha azt meg te mérted volna ki a festőnek...
Akkor aki 29-30.-án nem jelenik meg,az ki lesz tiltva innen,meg az országból!
Ha meg akkor is szar idő lesz,akkor a Pipit feláldozzuk az esőistennek pörkölt képében!
Zozókám én ezen már gondolkoztam egy kicsikét és arra jutottam, ha nekem 15-17 éves koromban nem etz-re lett volna pénzem hanem kamahakira akkor nyílván olyannal vakítok. Csak java többségünk addig míg önálló keresettel nem rendelkezett, nem tolt a picsája alá senki ilyen motorokat. Az én motorom sem egy borzalmas összegű gép, de amíg nem kerestem nem volt ennyi megtakarított pénzem sem, hogy vehessek magamnak. Mostmár amikor elér az ember egy bizonyos egzisztenciát, az nálunk magyarországon 30-40-éves kor és erős szülői segítség(ha elér és szerencséje van, van munkája és fedél a feje felett) akkor telik neki ilyen luxuskiadásokra, mint motorkerékpár
Nem tudom, hogy ez gazdagabb civilizációkban hogy van, én úgy képzelem el, hogy papuci megveszi a gyereknek a nagyvasat, az kiéli magát rajta 30 éves koráig, utánna a munkának és a családnak él és nem is foglalkoztatja a motoros téma. Csak nálunk meg kölyökkorban szűkek a lehetőségek. Én is most próbálom kiélni magam és egy kicsivel sem vagyok megfontoltabb mint egy húszéves takony kölök. Pont ugyanolyan felelőtlenűl viselkedek én is motoron, azzal a különbséggel talán ha ez számít valamit, hogy forgalomban eltöltöttem már gépjárművel sokszázezer kilómétert, bár nagysebességű motorozásnál meleg helyzetekben néha az az érzésem ez a rutin fabatkát sem ér...
Már normális esetben ilyenidős koromban nekem is a családdal(ha lenne) kellene foglalkoznom az olyan mint motor meg már nem kéne, hogy bizseregtessen De nem volt még alkalmam kiélni magam, pont az fentebb leírtak miatt...
Úgyhogy húzzuk a gázt kollégák 100 évig
Holnap délutánig várok, de nagy valószínűséggel nem most lesz mert már kevés az esély rá, hogy visszaszívjanak minden rosszat és azt mondják, hogy verőfényes hétvége elé nézünk. Ráadásul Bogyesz is kétoldali tüdőgyulladásban szenved
Úgy nézem java többségnek is jobb lesz a következő dátum
Őt is fel kell hívni, mert nincs netje, meg kékvért is mert hétfőn, hívott, hogy jönne, de neki sincs most netje, ti meg informálódtok innen...
Kojot nálunk du. 4-kor szakadt le az ég. Előszőr mintha a villanyt lekapcsolták volna utánna mintha nem is szemenként esett volna, hanem egyenessen folyt a víz
Hétvégére sem mondanak biztatóbbat, sőt ott még párosítják orkánerejű szelekkel...
Holnap délután kimondom a tutit jó azért, hogy hozzásegítetek ti is a döntéshez...
Az időjárásra visszatérve,OH.-án du. olyan jégeső volt hogy az autósok menekültek a felüljáró alá
Kb galambtojás méretű jég potyogott az égből,aztán meg állt a víz mindenütt mert nem győzte elnyelni a csatornarendszer a vizet
Ja és kapucnyi gépét csináld addig meg hagy tudjon motorral jönni és mostmár szedd rendbe a tiédet is(elsősorban vasvillával hajigáld le rólla a ganét) azt helyezd üzemképes állapotba, hogy azzal tudjál jönni...