a kurva picsába .Sajnálom mester ,5ig dolgoztam,a bank bezárt ,a fizetésem nem tudtam levenni ,azért nem mentem ,tudod ha tartozom,és van pénzem akkor nem megyek oda pénz nélkül ,én már csak ilyen vagyok .amikor hívtatok épp motoron ültem ,visszahíni meg nem tudtalak .estére meg más programom volt . .
na de már felkeltem,megyek a bankba pénzéé ,és utána megyek magához is . ,ja és a fogfájás bejött ,de a többi nem .
jó estét
szerintem még nem ér bokáig a víz adig tuti a buli utána is, csak félő hogy sok lesz a fulladásos halál eset
ja amúgy meg nem fáj a fa lábam úgy hogy nem fog esni
Csütörtökön és pénteken a délelőtti naposabb időt követően a déli óráktól erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet és délután többfelé lehet zápor, zivatar. A hőmérsékletben lényeges változás nem lesz.
Szombaton reggel még sok-sok napsütésre van kilátás, majd délnyugat felől megvastagszik a felhőzet és egy mediterrán ciklon hatására egyre többfelé kezdődhet esőzés...
Action13, hogy mindennap másik fogad fájjon, akkor álljon fel a faszod, ha majd nekem lesz rá szükségem .
Aszontad átjössz, kellett volna segíteni szerelni picit.
Lefekszem nem várlak tovább.
Teve007 nekem volt nissan patrolom hosszú, 7 személyes. Nagyon szerettem, de műszakin és zöldkártyán nem szerették.
Ki ment Bamakóba a saját lábán. Örülök, hogy eladtam mert már csak a gond és baj lett volna vele
Két 12V-os aksi van benne 88 Ah-ás tudod mennyi annak darabja?
Egy két menőbb alkatrész horror áron, már ha kapsz, és nem kell beérned a bontott ócskaságokkal.
Ha igazán fasza gépet akarsz akkor toyota landcruiser, vagy 4runner, esetleg hilux, de ezek nem véletlenül olyan drágák.
Addig még rengeteg minden változhat Szokták ezek helyesbítgetni magukat minden nap Ha nagyon rossznak igérkezik valóban a dátum közeledtével az időjárás akkor átrágjuk a témát. Egyedül én nem akarok dönteni a többség döntsön, ha kétes az időjárás.
Jó idő esetén meg nincs vita...
Estét netfüggők
Megelőztél 9363,pont én is akartam írni hogy most mondta Lajosunk hogy péntekig zápor-zivatar,jégeső,hétvégére lehülés,tartós esőzés
29-30
na de már felkeltem,megyek a bankba pénzéé ,és utána megyek magához is . ,ja és a fogfájás bejött ,de a többi nem .