Ez így igaz ,használtam már mindenféle olajat különböző motorokba,és ez magasan a legjobb .érezhetően könnyebben jár a gép,mert nem fogja az olaj a forgó alkatrészeket.érezhetően erősebb lett,és kevesebbet is eszik,mint a mesében .én nem kísérletezek tovább csak ezt teszem bele.Nem hiába a legmagasabb minősítést kapta ez az olaj mindenhol.és olcsó mert nem fizettetik meg veled a sok reklámot. .
Magyarország szombat délután
Erősen felhős vagy borult lesz az ég, de eleinte még a keleti-északkeleti megyéinkben számíthatunk kevés napsütésre. Sokfelé valószínű ismétlődő eső, zápor, helyenként zivatar. Az ország nagy részén jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás.
Az északi, északkeleti szél tovább erősödik, elsősorban a Dunántúlon viharos széllökések is előfordulhatnak.
A legmagasabb nappali hőmérséklet a nyugati megyékben már csak 12 és 17, míg keleten, északkeleten 16 és 21 fok között a legvalószínűbb.
Meghallgatom (BME-TMIT Speechlab):
6 °C6 °C7 °C8 °C10 °C10 °C10 °C12 °C12 °C11 °C Magyarország vasárnap reggel
Az éjszakai órákban is borult lesz felettünk az ég, csak rövid időszakokra, főként a Tiszántúl déli felén szakadozhat fel a zárt felhőzet. Sokfelé várható újabb eső, záporeső, esetleg egy-egy zivatar. Több helyen jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás. A délelőtti órákban folytatódik a csapadékos, hűvös időjárás. A ciklon elhelyezkedésének köszönhetően a Dunántúl nyugati felén megerősödik, helyenként viharossá fokozódik az északi szél. A középső tájainkon gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás, míg a keleti megyéinkben még a délies szél élénkül meg. A hajnali legalacsonyabb hőmérséklet
Félek, hogy a meteorológusok abszolút, hozzánemértésének, tudatlanságának, találgatásainak az áldozatai leszünk Egy hete nem kelltem napsütésre és mikor a legsz@rabb időt jósolják
1000 ágra süt a nap Ha ma nem esik legaláb 20 mm eső akkor mérges leszek...
Hányszor sz@pattak már meg ezek a férgek Szerintem ezek ilyen tarokkártyából jósolnak azt vagy be jőn vagy nem Az ilyenek mért kapják a fizetést
Hali!
Kuplungkaron van egy kapcsoló azon van két vezeték, azok lehetnek lecsúszva, olyan mint a fékkarnál a féklámpa kapcsoló.
Kibaszásból érdemes lehúzni sosem jön rá a delikvens mi a baj.
hali!Van egy olyan problémám,hogy ráadom a gyújtást a mocira és egyszerűen nem teker az önindítóm,hallok egy picike kis kattanást,aztán semmi,utánna olyan,mintha a vészleállítóval lenne leállítva és amiatt nem tekerne,pedig az jó helyre van kapcsolva!Aksi is bika erős benne!Haverok ott hupákoltak mellette ,van egy olyan gyanúm,hogy valami kábelt megbuheráltak,csak nem találom hogy mit,vagy esetleg lehet rajta az önindítónál valamit piszkálni,hogy utánna ne vegye a jelet?!Tiszta ideg vagyok!:Svalami gyors segítséget várok,hogy mi lehet a gond
Action13 paripájában is molos olaj kering. 5W-60-as, felkúszott az alapjárati fordulat, gyorsabban felpörög, és könnyebb lett a kuplungja.
Lesz itt ma ereszd el az esernyőt
Az enyémnek is bejön a Castrol /még most/
És mi volt a problema?
Majd re.
Valakinek valami basitol?
Elhozom szivesen
Magyarország szombat délután
Erősen felhős vagy borult lesz az ég, de eleinte még a keleti-északkeleti megyéinkben számíthatunk kevés napsütésre. Sokfelé valószínű ismétlődő eső, zápor, helyenként zivatar. Az ország nagy részén jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás.
Az északi, északkeleti szél tovább erősödik, elsősorban a Dunántúlon viharos széllökések is előfordulhatnak.
A legmagasabb nappali hőmérséklet a nyugati megyékben már csak 12 és 17, míg keleten, északkeleten 16 és 21 fok között a legvalószínűbb.
Meghallgatom (BME-TMIT Speechlab):
6 °C6 °C7 °C8 °C10 °C10 °C10 °C12 °C12 °C11 °C Magyarország vasárnap reggel
Az éjszakai órákban is borult lesz felettünk az ég, csak rövid időszakokra, főként a Tiszántúl déli felén szakadozhat fel a zárt felhőzet. Sokfelé várható újabb eső, záporeső, esetleg egy-egy zivatar. Több helyen jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás. A délelőtti órákban folytatódik a csapadékos, hűvös időjárás. A ciklon elhelyezkedésének köszönhetően a Dunántúl nyugati felén megerősödik, helyenként viharossá fokozódik az északi szél. A középső tájainkon gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás, míg a keleti megyéinkben még a délies szél élénkül meg. A hajnali legalacsonyabb hőmérséklet
1000 ágra süt a nap Ha ma nem esik legaláb 20 mm eső akkor mérges leszek...
Hányszor sz@pattak már meg ezek a férgek Szerintem ezek ilyen tarokkártyából jósolnak azt vagy be jőn vagy nem Az ilyenek mért kapják a fizetést
Jo reggelt trogerek!
Kuplungkaron van egy kapcsoló azon van két vezeték, azok lehetnek lecsúszva, olyan mint a fékkarnál a féklámpa kapcsoló.
Kibaszásból érdemes lehúzni sosem jön rá a delikvens mi a baj.