Egyenlőre ezt találtam ez még nem tűnik veszélyesnek, vagy mit gondoltok?
Pénteken a kevés napsütés mellett délelőtt keleten, délután már többfelé alakulnak ki záporok, zivatarok a gomolyfelhőzetből. Megélénkül a délnyugati szél. 17, 22 fok között tetőzik a hőmérséklet.
Szombaton a több-kevesebb napsütés mellett többször megnövekszik a gomolyfelhőzet, és többfelé fordul elő zápor, zivatar. Élénk lesz a délnyugati szél. Kora délután 17, 22 fok várható.
Vasárnap változóan felhős lesz az ég, elszórtan kisebb eső, zápor alakulhat ki. Az északnyugati szél élénk lesz. 15, 20 fokra melegszik a levegő.
köszi jimy akkor nem megyek rá a dologra bár talán szörben tudnám cserélni a zx10re és az állapota, hmm makulátlan, dolgozni akartam befogni ki a járörbe, mert a szerencsétlen combó az folyamatosan "ORDIT HOGY NEEEEEEE" mindig van vele valami és a gumikat is zabálja a murva, nem hinném hogy 400 körül fogok bármilyen más terepjárót találni ami diesel és 10 alatt fogyaszt, pedig valamit ki kell találnom, mert havi 50 ezret felemészt az autó javittatása, és ugy már nem nagyon éri meg
Köhm, ki is vesz béemvét?
Mutkó, ment előttem egy parlagi néger, BMW 750, és láss csudát ugyan ez volt a rendszáma is, csakhogy biztos megtalálja a TESCO parkolóban.
NE MENJETEK ODA ,nincs út .pedig jó lenne,ha jó lenne .De Dobogókő az szépen járható Esztergom felől .
Jó éjt...
Pénteken a kevés napsütés mellett délelőtt keleten, délután már többfelé alakulnak ki záporok, zivatarok a gomolyfelhőzetből. Megélénkül a délnyugati szél. 17, 22 fok között tetőzik a hőmérséklet.
Szombaton a több-kevesebb napsütés mellett többször megnövekszik a gomolyfelhőzet, és többfelé fordul elő zápor, zivatar. Élénk lesz a délnyugati szél. Kora délután 17, 22 fok várható.
Vasárnap változóan felhős lesz az ég, elszórtan kisebb eső, zápor alakulhat ki. Az északnyugati szél élénk lesz. 15, 20 fokra melegszik a levegő.
Mutkó, ment előttem egy parlagi néger, BMW 750, és láss csudát ugyan ez volt a rendszáma is, csakhogy biztos megtalálja a TESCO parkolóban.
Az izom erőd kellett volna, de mos mán mindegy, megcsináltam okosan.