Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem szétáztál .
Vót dzssíííííííííííííííííí

Szoba motorosoknak való időjárás!
húúúúúúúúúú de szar időt mondott a hir tv-s picsa.
Tehát viktor!
Sziasztok ,ma voltunk Visegrádon.
NE MENJETEK ODA ,nincs út .pedig jó lenne,ha jó lenne .De Dobogókő az szépen járható Esztergom felől .
Látod a kormányunk már az időjárást se tudja befolyásolni így hát marad az ima
Bizonytalan itt minden a geci időjárás miatt!
Ezek szerint mindenki az eget nézi
Szeva skacok,hol tart a hétvégi összeröffenés?
Ne idegesicsed magad az idő miatt, aki akar úgy is jön, aki meg nem az talál kifogást ha esik ha nem
No megyek motorkázni, alig esik.

Most akkó, az eső táncot járjam el, jó irányba, vagy vissza felé?

Látom mindenki agyonidegesíti magát az időjárással kapcsolatban csak én nem...
Jó éjt...
Aggyon isten! De el ám lessz vonal kód a bűr gatyán
Egyenlőre ezt találtam ez még nem tűnik veszélyesnek, vagy mit gondoltok?

Pénteken a kevés napsütés mellett délelőtt keleten, délután már többfelé alakulnak ki záporok, zivatarok a gomolyfelhőzetből. Megélénkül a délnyugati szél. 17, 22 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szombaton a több-kevesebb napsütés mellett többször megnövekszik a gomolyfelhőzet, és többfelé fordul elő zápor, zivatar. Élénk lesz a délnyugati szél. Kora délután 17, 22 fok várható.

Vasárnap változóan felhős lesz az ég, elszórtan kisebb eső, zápor alakulhat ki. Az északnyugati szél élénk lesz. 15, 20 fokra melegszik a levegő.
Na időjárásról mi hír hétvégére? Tud valaki valami biztatót?
köszi jimy akkor nem megyek rá a dologra bár talán szörben tudnám cserélni a zx10re és az állapota, hmm makulátlan, dolgozni akartam befogni ki a járörbe, mert a szerencsétlen combó az folyamatosan "ORDIT HOGY NEEEEEEE" mindig van vele valami és a gumikat is zabálja a murva, nem hinném hogy 400 körül fogok bármilyen más terepjárót találni ami diesel és 10 alatt fogyaszt, pedig valamit ki kell találnom, mert havi 50 ezret felemészt az autó javittatása, és ugy már nem nagyon éri meg
Hozzám is jöhetnél papa, ha a tinnyei szerpentinen akarsz megint hasítani, ha érted mire gondolok (piliscsév)
Olyan izé vagy Jimy,hát biztos van éppen elég dolog amit fejben kell tartania,és még az ő feje sem káptalan!
Pipi! Rendfield mester elvisz ilyen utakra.
Köhm, ki is vesz béemvét?
Mutkó, ment előttem egy parlagi néger, BMW 750, és láss csudát ugyan ez volt a rendszáma is, csakhogy biztos megtalálja a TESCO parkolóban.
,akkor jó .órák kérdése és ott vagyok .
Montammán, píz nem számit! Az ráér!
Az izom erőd kellett volna, de mos mán mindegy, megcsináltam okosan.
3. , a szabály az szabály .