Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló PIPI!

Nekem teljesen mindegy mikor lessz, mert én minden képpen kocsival mennék. Bár ha a későbbi időpontban lessz még az is lehet, hogy motorral tudok menni, ha BASI mester befejezi addigra.
A későbbi időpontban csak annyi a bibi, hogy akkor Tündi nem tud jönni, mert vizsgaidőszak van. (mondjuk akkor többet tudok inni, mert nincs kontroll )
Mivel nem jók a kilátások,szerintem is halassz,bár akkor nekem ugrik egy jó programlehetőségem 30-án,dehát ez van!
Nekem 220 km.(oda),és vízben és sem szívesen motoroznék se oda,se vissza!
Esetleg akkor megyünk autóval.
Ha már ugyis ilyen szar időt mondanak javaslom lefújni
Igértem hogy megyünk,de szarrá ázni nem akarok,aztán visszafele is vizes cuccban jönni .Gondolom másnak se ez az elképzelése.
Megosztán én éjszakásból jövök,éjszakásba megyek
Ugyhogy ne haragudj Pipi,de én a következő időpontra szavazok
Na ez a beszéd Sedu ilyen megerősítést vagy nemmegerősítést várok
Nyilatkozzék mindenki, kinek mi a véleménye a hétvégével kapcsolatban...
Hát Sedu most lett bmw-d majd most megtanulsz káromkodni igen cifrán Néhány haveromnak attól a debedelemtől lényegesen újabb 2002-2004 típusk vannak, szervizenként a jó Istent is ráköltik, azt, nagyon csodálkoznak amikor az én félmillió km-es autómba(1999 toyota hiace) a nálam lévő 3,5 év alatt az olajcserén meg a vezérműszíj, illl. gumi cserén (fogyó-kopó)
egyszer cseréltem fékbetétet, egyszer elfosta magát a termosztátom, meg a két első lengéscsillapítót cseréltem 32 ezer/pár, meg 3 izzót Kicsit csörög már a kuplungom(mondjuk már 1,5 éve) majd valamikor azt is kell( komplett kuplungtárcsa, szerkezet, kinyomócsapágy 36 000 huf forint+ munkadíj
A kawasakira többet költöttem 1,5 év alatt, és azzal eddig mentem vagy 8000 km-ert...
Nekem egyszer volt már vw-em, na onnan tudom, hogy többet nem lesz de béemvé sem...
Szerintem te ázzál meg, aztán ismételjük meg a bulit jobb időben
Az Accord úgy néz ki, mintha kőbaltával faragták volna. A fekete kombi a házunk előtt, meg mint egy halottas kocsi. Egy megkímélt BMW-re se kell rákölteni a kocsi árát minden évben. Amiket árulnak azok már le vannak harcolva.
5-ös BMW-m már volt nem hasonlítanám egy galanthoz
Volt nagyobb japán autónk is (Mazda6), az már egészen jó volt, de 4-5 évesen szarabb volt a futóműve, mint a 30 éves BMW-nek, az ülésekről inkább ne is beszéljünk.
Folyamatossan nézegetm az időjáráselőrejelzést , minél közelebb érünk annál durvábbakat írnak, csak kawaszekin kívűl senki nem ír a témához hozzá így nem hoztok könnyű helyzetbe én azt mondanám az eddigiek alapján csúsztassunk a pótdátumra 29-30, de várnám véleményetek, ki mit szól hozzá. Bár egészhétvégés esőzés 100 km/h órás szelekkel tarkítva, nem épp az amire vágytam A koppanás csak akkor van, amikor sz@r időt szajkóznak és mégis jó idő lesz, volt már ilyenre példa. Mindenesetre kiszámíthatatlan bizonytalan időjárást jósolnak Ti is nézegethetnétek valami időjárásfélét, ki mit talál, én csak ilyeneketet találok...

A következő öt nap jellemzése
Folytatódik az igen változékony, csapadékos idő. A hétvégén illetve a jövő hét első napjaiban egy aktív mediterrán ciklon határozza meg időjárásunkat. Szombattól keddig sokfelé újabb jelentős mennyiségű csapadék, főként kiadós eső, zápor várható. Eleinte néhol zivatar is lehetséges. A ciklon hatására országszerte megerősödik a légmozgás, viharos illetve erősen viharos széllökések is valószínűek. A mostani számítások szerint nem lehet kizárni, hogy néhol a legerősebb széllökések elérik a 100 km/h-át. Szombatig a magasban még viszonylag enyhe, majd vasárnaptól egyre hűvösebb léghullámok sodródnak a Kárpát-medence fölé. A csapadékos idő illetve a hűvösebb léghullámok hatására egyre többfelé marad 20 fok alatt, néhol 15 fok alatt a csúcshőmérséklet. Kellemetlenül szeles, csapadékos, hűvös időre kell felkészülnünk!

Várom, véleményeteket, mi tévők legyünk, bár még megnézem mindíg az előrejelzést napi kétszer, mert frissítik, de semmi biztató eddig nincs...
TEHÁT MONDJATOK VALAMI OKOSSAT, MERT ÉN TANÁCSTALAN VAGYOK, KIB@SZNI SENKIVEL NEM SZÁNDÉKOZOM, DE EGY SZABADTÉRI MOTOROS PROGRAMHOZ AZ IDŐJÁRÁS NAGY ÚR...
én nem tartalak fel ,mert a bógod vevő,összefüggésben van a shell kúton benzin fejében,a zsebedből otthagyott lóvéval .
No, ebédnek vége irány a munka, me főnökasszony megbasz.
Van egy csecsemőbútor garnitúra, már az utolját kéne csinálnom, de még el sem nagyon kezdtem. Így nem lesz bódog vövö.
nem fizikális segítség kell,hanem szerszám , .ez csak játék honda legómotorka . ,akkor később megyek ,a gumizás szerintem ma elmarad .
Én az isuzum motorját mostam így , Eszter nem volt vidám.
Ha nem kell segítenem, jöhecc bármikor.
mikor mehetek másztör , .kéne ez-az nekem is a honda projecthez .
akkor ok én is mek melózni,majd beszélünk
Most éppen nem haragszom, csak néha pízt is köll keresnem.
Tatabányán van a műhely. Meg is szereli, de Te is csinálhatod.
úgy látszik haragszol rám na mind1
szeki irtam neked emailt, a lovét küldöm eksönnel az idomért a héten mindenképp. üdv
na most hol?Tatabányán?az jó lenne én itt lakom mi a neve?
Tegnap volt itt barátom, akinek az ezüstnyíl 12-ese van. Cseréljünk, cseréljünk ................. Ezt szajkózta.
Van egy motorszerelő műhelye Banyatányán, vagy Tatabányán.
Mondta kilehet bérelni valami jelképes összegért, olyanoknak akik szerelgetnék a saját motorjukat, de nincs hol, és nincs mivel.
Meg hogy nyit még egyet, száljak be, csináljuk felesbe. Mondtam a bútorokat adom.
Fazi! Itt a tankpadod!
látom nem tudsz megszabadulni a 12-es filingtől , de hogy az a feka hogy jön a képbe?
na bazze a felső képen épp oda csap le a villám ahol lesz a tali , te tőrbe akarsz csalni bennünket , vagy nem csak piesszel és kajával akarsz feltölteni bennünket.
japánból is van azért nagyobb és extrásabb ,egy fullos galant kényelmesebb mint a vele egykorú 5ösök. ,és az extra is több benne,csak nem kell rákölteni a vételárát félévente .de kinek mi...
Egy újabb a Accordtól nekem nem kéne szebb meg jobb ótó .
Motorból japán, kocsiból pedig ami tetszik. Japán autó lesz lecserélve egyébként. Ha majd megunod, hogy nem megy a kocsid, kényelmetlen, fáj a hátad 200 km után, nincs csomagtere, pattog az úton, lefújja a kamion, akkor majd te is szabadulni akarsz a japán autótól.