Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te pipi most szombaton lessz a PARTY? mertakkor eret vágok, melozom kibaszott szombaton.
Hagytam neked egy szeletet szombatra, ha mindketten árnyékra vetődnénk az ebédfőzéssel Bogyesszal...
Maradt még a pizzábú?
Te nem is dohányzol, honnan lenne gyufád...
Persze,ennyi lenne a lényeg!
Persze,ott a ház!Benzin van a motorokba,gyufát meg csak találunk valahol!
Gázpalackokon főzünk (állítólag Bogyesz is beszál egy kanálmegállós babgulyással), erdőtüzet nem akarok...
Tűzrakási lehetőség az udvaron van-e?
Egy a lényeg, nagyon eső meg szél ne legyen. Ha olyan idő lenne mint pl. ma is volt az már ok Egész nap felhős volt, de nem esett, nem fútt Most meg már ki is sütött...
Majd hétfőn megmondjuk, milyen idő volt hétvégén.
Azt még nem találták fel!
A 12-esbe nem megy bele mert vastag a villatengely mögötti része, és hozzá ér a motorhoz. Egyébként passzolna, minden más jó.
Nem tom halottál valamit
Valami előrejezési weboldalt ismersz ami kb.-ra jó?
Szasz időjós!
Látsz már a hétvégéig?
Vagy majd péntek délután mondasz csak biztosat?
Legalább belefől a gumi ize, így lesz legaláb bukéja...
Eksün ki ne dobd a rossz gumidat amit neten rendeté
Hozd el kécskére a kettő tüzéből már Bogyesz főz egy jó babgulyást...
Rá se ránts edem Ne csüggedj mindenkinek vannak rossz pillanatai talán még nekem is néha 10,7 meg 4-ik hely ez valóban gyenge de a részvét a fontos...
öszinte leszek, ha bemegy mokolás nélkül akkor kell, de ha farigcsálni kell akkor megmarad az enyém, igazábol azt nem értem eksön miért dobta a témát?
Szerintem ennyi módosítás már sok,nehéz vele egy jó kigyorsítást megcsinálni,mert folyamatosan azzal küzdesz,hogy lent maradjon az eleje!
Nekem az előző kilencesen 15/41-es áttétel volt amikor megvettem,de álló helyből való indulásnál azt is sokalltam,menet közben viszont király volt!
Szabolcsi gyerök, előtted megy be a forgó ajtón, és mögötted jön ki.
Nyírségi vadló
nekem nyírségi vadlovon 15/43 ketyeg, és hamar jönnek ám a fokozatok, tegnap itt volt az építős haver mondom neki vigyel el a sárkányt had lássam hogy emeli az orrát, hát nem merte neki húzni pedig neki 150lovas a verda és az tudja a dzzzsssíííííííííííííííí-t.
kawaszeki@freemail.hu
nem vok mester és nem vok mírges, csak rákérdeztem hogy kell vagy sem mert lehet keresik és nem tudok biztosat mondani.