Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amióta a Fastum gélt kitalálták,már ez sem működik!
9363 teneked úgy is sok a szabadidőd
Néhány öregasszonyt faggas már ki a környéken, azok sokkal többet tudnak a meteorológiáról, mint azok a bohócok a tv-ben
Tudod, hogy van ez, itt fáj ott fáj amott fáj és máris mondja az egyhetes időjáráselőrejelzést, ezek ezt 80-90 év alatt elsajátították...
Egy hete még ez is szikrázó napsütést mutatott mindkét említett hétvégére!
Te Sedu eszerint az időkép szerint egész évben esni fog
Nincs valami jobbad ami napocskákat mutat...
Nem sajnos
Na jó,de a kettőtök közti párbeszéd nem éppen komoly alapokon nyugodott!
Ezért számomra ez nem volt mérvadó!
A 10,7 nagyon jó eredmény széria motortól. Kocsival el kellene tapsolnod egy ház árát, hogy ilyen időt menj!
e-szerint esni fog!

El lehetne 1 héttel tolni a bulit?
A fontos a fontos Vagy miket zagyvász
Na mennyé gyakorolgasd a rajtot És ne 95-öst tankolj ha versenyzel...
Akkor ezzel még nem segítettél ki...
Nem a győzelem a részvét, hanem a FONTOS
Hello Urak! Ez elég pontos Pipi, de csak 3 napra a 4-5 nap az már korántsem.
Most akkor most,vagy nem most?

válasz erre előzmény
pipifax[33851] ma 17:28Most Kést küldjek vagy akad nálatok is valami...

válasz erre előzmény
teve007[33850] ma 17:24te pipi most szombaton lessz a PARTY? mertakkor eret vágok, melozom kibaszott szombaton.

Érthetetlen...
Elsődlegessen most ez a hétvége a buli hétvége, ha csak valaki nem tud az időjárásról olyat, hogy hurrikán meg hóvihar...
Jó volna, ha valaki tudna egy megbizható időjárás előrejelzést linkelni.
Tegnap kérdezted, hogy mikor lesz a buli. Írtam, hogy 15-16. Ha minden nap megkérdezed akkor se tudok mást mondani
Ez akkor, módosúl ha valami havariáról érkeznek hírek a hétvégével kapcsolatban. Minden előrejezett időjárási információt szívesen veszek...
Itt vagyok...
Ha jól emlékszem(és jól emlékszem!)azt mondtad,hogy a nevezett hét elején döntöd el,hogy jó e a hétvége,vagy sem.
Ma hétfő van,a nevezett hét eleje,és eddig még nem olvastam olyat,hogy: buli hétvégén csávók!
Vagy elkerülte a figyelmemet?
Ezért is kérdeztem rá néhány hsz-szal ezelőtt,de nem adtál rá választ.
Nincs az én felfogásommal semmi baj,ellenben a tiéddel érdemes lenne szakemberhez fordulni!
Jó vége lesz Majd gondom lesz rá...
Gondolod elengedem egyedül, annak biztosan nem lenne jó vége , valamit kiokoskodok
Az igaz teve Na mindegy ha csak eras jön az se gáz, de küldjed vele a pálinkát...
Te mit értetlenkedsz 9363 Ne tetesd már magad hülyébnek mint amilyen vagy...
Most szombat 15-16
2 napos a buli? mert akkor vasárnap lepattanunk erikával
de az is lehet hogy hirtelen megbetegszem , undoritó dolog a bacilus hipp hopp és már beteg is vagy :) (ne vedd magadra, neked sajna emiatt uszott el kunmadaras, )
Most akkor most,vagy nem most?
Most Kést küldjek vagy akad nálatok is valami...