9363 teneked úgy is sok a szabadidőd
Néhány öregasszonyt faggas már ki a környéken, azok sokkal többet tudnak a meteorológiáról, mint azok a bohócok a tv-ben
Tudod, hogy van ez, itt fáj ott fáj amott fáj és máris mondja az egyhetes időjáráselőrejelzést, ezek ezt 80-90 év alatt elsajátították...
Elsődlegessen most ez a hétvége a buli hétvége, ha csak valaki nem tud az időjárásról olyat, hogy hurrikán meg hóvihar...
Jó volna, ha valaki tudna egy megbizható időjárás előrejelzést linkelni.
Tegnap kérdezted, hogy mikor lesz a buli. Írtam, hogy 15-16. Ha minden nap megkérdezed akkor se tudok mást mondani
Ez akkor, módosúl ha valami havariáról érkeznek hírek a hétvégével kapcsolatban. Minden előrejezett időjárási információt szívesen veszek...
Ha jól emlékszem(és jól emlékszem!)azt mondtad,hogy a nevezett hét elején döntöd el,hogy jó e a hétvége,vagy sem.
Ma hétfő van,a nevezett hét eleje,és eddig még nem olvastam olyat,hogy: buli hétvégén csávók!
Vagy elkerülte a figyelmemet?
Ezért is kérdeztem rá néhány hsz-szal ezelőtt,de nem adtál rá választ.
Nincs az én felfogásommal semmi baj,ellenben a tiéddel érdemes lenne szakemberhez fordulni!
2 napos a buli? mert akkor vasárnap lepattanunk erikával
de az is lehet hogy hirtelen megbetegszem , undoritó dolog a bacilus hipp hopp és már beteg is vagy :) (ne vedd magadra, neked sajna emiatt uszott el kunmadaras, )
Néhány öregasszonyt faggas már ki a környéken, azok sokkal többet tudnak a meteorológiáról, mint azok a bohócok a tv-ben
Tudod, hogy van ez, itt fáj ott fáj amott fáj és máris mondja az egyhetes időjáráselőrejelzést, ezek ezt 80-90 év alatt elsajátították...
Nincs valami jobbad ami napocskákat mutat...
Ezért számomra ez nem volt mérvadó!
El lehetne 1 héttel tolni a bulit?
Na mennyé gyakorolgasd a rajtot És ne 95-öst tankolj ha versenyzel...
válasz erre előzmény
pipifax[33851] ma 17:28Most Kést küldjek vagy akad nálatok is valami...
válasz erre előzmény
teve007[33850] ma 17:24te pipi most szombaton lessz a PARTY? mertakkor eret vágok, melozom kibaszott szombaton.
Érthetetlen...
Jó volna, ha valaki tudna egy megbizható időjárás előrejelzést linkelni.
Tegnap kérdezted, hogy mikor lesz a buli. Írtam, hogy 15-16. Ha minden nap megkérdezed akkor se tudok mást mondani
Ez akkor, módosúl ha valami havariáról érkeznek hírek a hétvégével kapcsolatban. Minden előrejezett időjárási információt szívesen veszek...
Ma hétfő van,a nevezett hét eleje,és eddig még nem olvastam olyat,hogy: buli hétvégén csávók!
Vagy elkerülte a figyelmemet?
Ezért is kérdeztem rá néhány hsz-szal ezelőtt,de nem adtál rá választ.
Nincs az én felfogásommal semmi baj,ellenben a tiéddel érdemes lenne szakemberhez fordulni!
Most szombat 15-16
de az is lehet hogy hirtelen megbetegszem , undoritó dolog a bacilus hipp hopp és már beteg is vagy :) (ne vedd magadra, neked sajna emiatt uszott el kunmadaras, )