Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig neked közel az occó benzin.
Senki nem állítja, hogy az életnek nincsenek fontossági sorrendjei Sedu Ez igy van rendjén Nyilván család, ház az prioritást élvez mindenek felett. Ettőlfüggetlenűl, ha te nem tudsz eljönni sehova(létezik ilyen) legalább ne te beszélj széthúzásról, meg összeveszésről, mert többségünkre nem ez jellemző
Bizok benne, hogy összefutunk idén bár én csak szinte hétvégén motorozok A mai nap kivétel volt dunaújváros, de most betegszabin vagyok, csak mán szépen lábadozok...
Megrohadhatnának már az üzemanyagár emelgetése közben ezek a tetvek!
No megyek, epocsékolom az olcsó benzint, hogy vehessek drágábbat.
Jó gyerek vagy Te Pipi!
De most a ház az első, meg a család!
Biztos motorozunk még az idén!
Kapsz ajándékba egy nagyobb átmérőjű hátsó gumit, hogy lépést tudjál tartani a motorommal
ez nem B model pipi ez C csak közlöm 4 év óta ezt kapja és most idén kell lamelát cserélnem
ennyire önző nem lehetsz
na de ezt majd meg beszéljük még hawer
Most nézem Csimbi a videódat, ha ezt kinyírod addig remélem tudsz valamit kölcsönkérni helyette a talira?
kell neki ha ennyitől baja lesz akó megette a fene
Csak nehogy Te sikíccsá mikó möglátod, és szorongatni akar.
Igen Csimbi rendeltem hétvégére
De Őket a mostanira...
Látom megadod neki amit előír a gyártó!
egye fene nekem az is jó lesz csak sikítson meg szorítson
de pipi a téves információkra én a helyedben oda figyelnék
Tevét elrabóták a színes fím gyűjtők.
Maláj? Nekem thai földit ígért.
Úgy látom mögmaracc, mint a kiscica akit nem talál a gazdasszony a felborogatott tejes köcsög mellett.
reméltem hogy ez lesz a válaszod me különben ( fájt volna a másik válasz és nem nekem ( ez a pojén része ) ) viszek majd falvai tudat romboló gyömölcs levet
remélem addigra törött bordám is össze forr
ja és pipikém remélem a sikítozó maláj kúrvákat meg rendelted már a hétvégére
Naná, hogy szívessen látunk csimbi egy ilyen borszakértőt mint te Ott a helyed...
1, én pl. nem tudtam, hogy szülinapod van így én sem köszöntöttelek meg Bár azt mondtad beírtad én nem olvastam pedig mindíg visszaolvasok Akkor fordulhat elő, hogy vizslató szemeimen kívül essen egy írás, amikor egyik oldalról lapozok a másikra, van úgy hogy a lap legalsó beírását visszasorolja az előző oldalra és így kimarad Biztos jártatok már így ti is ez elég gyakori jelenség. Ezt úgy lehetne kiküszöbölni, ha minden oldalt kétszer lapoznánk át. Erre régebben meg úgy sikerült fényt derítenem, valamelyőtök írt valami f@szságot, de nem lehetett eldönteni kinek válaszolt Na mondom ráelőzményezek
és olyan hozzászólással találkoztam amit nem is olvastam, pedig épp akkor olvastam az előző oldalt azt mégse láttam
Gyakorlott fórumozóknak gondolom ez a jelenség ismerős én elég gyakran találkozok vele, majdnem minden oldalból így egy hozzászólás kimaradhat...Ennyi
A másik Jimynek meglepetésszülinapi buli lett volna kéz-picsa-melegmáléval Ahhoz képest voltunk néhányan, még akkor is ha volt aki sértődöttségből nem jött el...
M6(Fazival nem álltok jó ezt mindenki tudja nekünk se rózsás helyzet ez, de jó srácok vagytok hátha egyszer megtörik a jég...
Kunmadár lányod OkÉ más volt a fontosabb, más is van ezzel így. Hozzánk én is elhívtalak, arra meg azt mondtad te hétvégén dolgozól, csak hétközben motorozol Ez akkor is 4:0
Persze nem kérlek számon csak a széthúzásról ne beszélj hülyeségeket, mert másfél éve azon kínlódok, hogy ki tudjak hozzni valamit ebből a szűk közösségből aki a számítógépen ismerkedett egymással a közös hobby terén. És igen is vannak eredmények ha nem is mind átütő...
szeva én má csak ilyen vagyok úgy vagyok vele hogy ha valamihez nem tudok értelmeset hozászólni akor inkább nem is teszem meg de a leg főbb indok hogy lusta vagyok írni a festés az marad szerintem idén is piszkos fehér most veszek új kuplungot meg ilyen apróságokat meg gumit mer múlt héten buli volt ozt regere eltűnt róla
több itt meg majd meg hajátok 15-16 án
Hali!
Etünté mint az aranyóra.
Hogy áll a motorod, milyen a festés?
jó estét
én ehez csak annyit fűznék hogy még nem találkoztam egyikőtökelsem de most ha isten is úgy akarja ott leszek mán ha szivessen látok egy ilyen sűldő gyereket mint én
és rajtam nem fog múlni ha arról van szó hogy össze kell rókázni a nyaraló kertjét
Lehet, hogy csendesebb, mint a te sisakod, korban és színben is illene a motorodhoz
Jimy nem köszöntött meg az én szülinapomon, így én sem mentem el az övére. Az M6-os mókát kihagytam (a helyemben te se mentél volna), inkább a házikót csináltam. Kunmadárról is lemaradtam, de amikor Bogyó áthívott elmotoroztam hozzá.
Mi ki faszom, milyen kurvát?