Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1500?
az enyim 1050-1100 on duruzsol
Ez csak az ilyen "kiemelt" látogatási napokon van így!Egy normál hétvége vagy a hétköznapok az igaziak,akkor csend és nyugalom van,kevesebb az "állat" a park területén!
Na,most olvasgatok vissza,
Ja,fasza a park jó nagy,tököm televolt má annyit gyalogoltunk
Aztán meg ez a buzi kocsi......
Az eddigi legértelmesebb állatpark ahol jártunk,csak az oceániárum macerás kicsit mert nagy a tömeg és lassan engedik be az embereket
jó reggelt mindenkinek .
Pipi ez már a vég! De mielőtt epusztúsz, mint a partra vetett hal, intézkeggyé, hogy az örököseid, a fék alkatrészeidet majd fizessék ki.
Domesztossza galgalizájá, az a reklámba is megöli a baktériumokat.
Montam mán, hogy ne káromkoggyá me attú van az a sok csúnyaság a torkodban.
Jó reggelt!
Levegő-víz hűtésű, béemvé?
Jóféle, nem is kéne.
levegős a rendszered
termosztát nélkül kinyírod a motort. dúsabb benzint kap, ami lemossa a henger faláról az olajat
1500 alatt nekem le is fulladna, mé eddig neked mennyi vót az alapjárat?
Pálinkásat mindenkinek! Jimmy fődim tényleg igazad vót, az 1500-as fordulat kell neki, igy gyönyörüen duruzsol
Ez még pár sör ha találkozunk
Lehet bubó pestisem van az meg ugye nem fertőz
Egyenlőre itthon akarok lábadozni a megfelelő orvosságok segítségével
Mióta 16 évesen kivették a manduláimat mononucleozis miatt, szerintem 3-szor nem volt begyulladva a torkom, úgy látszik együtésre próbálja behozni a közel 20 év kiesést...
meg meg fertoznel a madarinfulenziaval
Amugy johetsz ha van kedved!
Én úgy emléxem amikor Battára jártam márnázni, épp az alacsony vízálást vizslattam...
Értem
Mindíg csábítgatsz amikor esély volna rá, hogy elmenjek akkor meg ilyen képtelen ürügyekkel lerázol... aha...

Voltam lenn maj.1-kor de meg a kis halak sem ettek
Lentt van nagyon a duna.
Szerintem a héten nem dógozok, (te meg sohasem könnyű gazdagéknak ) ott is lehetek ha nagyon eszik a hal
Egyre több az a fehér gennyes sz.r a torkomban, nem javúltam csak romlottam a hétvégén, remélem belémvág a doki vagy fél liter penicilint
150 évvel ezelőtt az ilyenbe még meg is murdeltak, gyógyíthatatlan vót mint most az édsz...
Bekenem a keped pipamocsokkal ,az majd rendbe rak
8-ra itt vagy?
Nem hengerfejes?
3-ik még két óra azt megyek a megváltóhoz...
No.2
Jo reggelt trogerek.
1-ső
nem tudok okosat hozzászólni, ne haragudj meg,