Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt úgy érted, hogy nem kell olyan hosszan megtolni?
Fődim rendöltem kuplungos cucost az talán jobb mintt a bőrözött és igy hogy jó az alapjárat könnyeben indul
Most olvasom, hogy ezért a semmiségért vettél egy hűtőt
Nagyon gavallér vagy A műanyagos széles vigyorral megheggesztette volna fillérekért gratulálok.
szerintem a régit csináltasd meg azt árulgassad, ha ilyen okos voltál...
Azért gondoltam arra, mert még az szokta forralni a vizet. Itt két dolog marad szerintem:
1, qrvára el van vízkövesedve a hűtőd mikrobordái(abban az esetben ha kútvízzel jártak vele )
2, ami valószínűbb levegős a rendszered. majd amikor melegszik nyomogasd meg a hűtöbe kötött csöveket alul-felül, hogy könnyen vagy nehezen bírod összenyomni-e? Nos valamiért a rendszer nem bírja kidolgozni magából a levegőt, nem tud légtelenedni. (vigyázz itt bezavarhat a fűtő rendszer is) vagy fallsot szív. az szopás mert nehéz észrevenni. mert meleg motornál a víz rögtön elpárolog. Hideg motornál ha meg egy dzsuvás blokkon akarsz a vízcsövek közt egy csöpnyi vizet megtalálni, ahhoz az én szemüvegem is kevés Max befujkálod az összes csövet van ilyen spray amivel a gázszivárgást ellenőrzik. A lényeg, hogy mindenhogy macerás. Vagy egyszer veszel egy toyotát és azt a pénzt amit nem rá kell költen mint amit a bmw-re szoktál, félreteszed azt két év múlva építesz egy családi farmot panyolán 400 hektáros telken...
már mitől lenne hengerfejes 2 hete a garázsban áll(nincs pilóta) ragaszgatva volt a hütő felső csöve és készülvén hozzád megpiszáltam......eltört teljesen ahogy meghuztam na a tegnap kapott 1 bontott hütőt azóta ilyen de ahütő nem lukas a víz is átmegy rajta szépen!lényeg hogy egyik kor viz rencerben van víz de hideg a másik forr!nem dolgozik a vízbe mert azt látnám és ha hengerfejes lenne rögtön melegedéskor kinyomná a vizet(már tapasztaltam 107500-ért)dugulásra gondolok még mert ha a hideg csövet lehüzom rörtön jön utánna a meleg víz,igy sikerült tegnap leforrázni a kezem,hasam!ma még annyit meg csinálok hogy kipicolok minden apró lukat meg televágom vizkőoldóval meg sósavval az a bosszantó hogy lenne hejete más ezer dolgom
Pillanatnyilag nem kapcsolható!
Majd később próbálom újból,hogy nehogy kihúzzam a gyufát nálad!
Próbálnád nem meg tenni...
Megkérdezem!
A Pálmer László féle bojlis tó ja...
Ha a cimborád tényleg ott dolgozik, tudd már meg, nyár közepére hová érdemes ott foglalni... Idegennek úgyis hazudnak mert ott csak a péz a lényeg.
Azért akarok oda menni, hogy az asszonyt is el tudjam vinni valahová, ott legalább kultúrált vízparti faház van villany, mikró, hűtő, tus és wc
Sajátmagam miatt nem mennék ennyire meterkélt vízre én a nomádságot szeretem...
pl. ezt:
Bojlis tó,vagy minek nevezitek ti horgászok?
Nagyon felkapott hely lett állítólag,egy Haver ott is dolgozik,vagy mi!
majd még a nyáron valszeg megyek nagykállóra horgászni...
Mer mér ne!
Lehet nem mostanában adódik még egy ilyen alkalom,mikor erre merészkedsz!
Mé bántaná 9363
Én mindíg olyan rendes voltam hozzád...
Majd Kanári pótkocsifékjét átrakom az biztos megfogja...
Így jársz Te is a fékedde!
Ide ne gyere,mert bezáratlak egy üres ketrecbe,oszt a ződet meg laparkolom a ketrec elé! Akkor majd gyönyörködhetsz a színében naphosszat!
Sajna Jimy ezt bebuktad Ha még madár után benéztek még lett volna miből kifizetnem De ma voltam a gyógyszertárba...
Kockáztattál-vesztettél...
Hát az asszonyék kitalálták a barátnőjével, meg a két gyerek hogy június 5-én vonattal megyünk abba a pusztulat nyíregyházára, oda ahol most kojoték jártak Próbáltam volna azt mondani, hogy nem megyek...
Az előnye annyi, legalább ihatok egész nap...
Remélem kijössz értem legalább motorozunk míg ezek nézelődnek... Majd megpróbálom a zőőőd utáni utálatomat addig ideiglenessen levetkőzni...
Meg is nézem milyen napra esik...
Most mondja az asszony a máv tart valami akciót vonatjeggyel állatkerti belépővel 3400 ft, gyerekeknek 1000 péz...
Jól megbiztatott,egy az öthöz!
Az övé ámerikás motoó, annak ezeöccá.
Na megjöttem Antibiotikumkúra lesz ebből...
És nincs szerencsétek, 20%-ék, hogy túlélem...
Itt a környékbeliek ezeken a napokon a közelébe sem mennek,mert még Sóstóra kijutni is macerás szokott lenni,annyian jönnek ide ezeken a napokon.
A nemzetiségieknek nincsenek anyagi problémáik,mert jól mennek a családi vállalkozások(fém,bodza,ilyesmi)!
Na ja mondassz valamit,rengetegen voltak,mire odaértünk/fél 11/már tele volt az összes parkoló,le voltak zárva.
Hátul egy domboldalon tudtam leállni az aquapark után ,gyalogoltunk rendesen a bejáratig
Oszt még azt mondják hogy csóró a magyar
Olyan "nemzetiségi"családok voltak bent ,beszéltük is hogy mi az annya picsájából telik neki 7-8000 Ft-os családi belépőre
Mindez Május 1.-én,mikor fizetés még sehol
Én is csak üdülési csekkel fizettem mert fizu az csak holnap
Az nem én vótam pipi,tagadok mindent a lényeg,hogy akkor nem gyujtott rá senki,mert akkor lett volna tüzijáték gazdagon