Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aszonta, úton vannak.
És csavarokat tudsz-e basi
NGK CR9EIX
Iridiumosat én is tudok! 4 db 11500 Ft
Fékbetétet lucast érdemes, gyertyát meg iridiumosat.
itt , vagy itt
gyertyát kutya úr a zzr topikban tud olcsón. Vagy ha van a környékeden ilyen bolt akkor ott.
Jimy mester a motorgumik topikban van egy eladó 130as Heidenau 90%os egy 10esért,ha kell még a négermotorra .
Sziasztok!
Még kezdő vagyok a témában.
Kinek mi a tapasztalata a fékbetétekkel, illetve a gyertyákkal kapcsolatban? Milyet, hol és leginkább mennyiért érdemes venni?
F1-es ZX9-em van.

Előre is köszi!
Sedu! MAIL!
Azt egy hétig nem tudjuk meg. Szeki megváltoztathatná a nevét Hudini -re.
Ja tényleg egyébként mit mondott a faszi a ződikére Szeki?
Hát a h ringen max két kanyar esélyes a 3 telire, bár attól függ mivel mégy, mert egy 9-esnél az 200 körül van

Nagyon attól függ a helyzet , hogy hogy sikerül esni az emberkének.
Ha szerencsétlenül esel, lehet rajtad a "vasember" páncélzata is, az semm ment meg. Nyílván egy drágább és jobb felszerelés, viszont nagyobb esélyt biztosít, mind a túléléshez, mind a sérülések leredukálásához

Az én csizmám nem is drága és nem is a jobb kategóriába tartozik, de hírtelenen erre tellet, a gumiorrú szövetesbakancstól ami eddig volt már ez is poztív elmozdulás részemről...
Szeretne valaki penge féket?

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
nekem ajándék volt,. de lófaszt sem ér max nem fázik és nem lesz vizes a talpad, a cimbora hasonlóban pereckézet a h.ringen kb 3. telibe valamelyik kanyarban.
sport gépre protektoros csizma alap, az a csimma olyan mint a fighteresek ujjatlan kesztyűje van de nem véd semmit
nekem a vfr lomra megteszi egy másik túra csimma igaz már elhasznált de az sem véd semmit.
tegnap megnézte egy srác a fightert és ő mondta hogy ingben dzsekiben nyomja de semmi bőr cuccot fel nem venne motorra, erre este mondja a másik haver hogy a munkatársa a szolgálati robogóval olyat esett hogy a tenyerén cafatokban lógott a bőr meg az alkarja eleven volt, na ennyit a védőfelszerelés hiányáról vagy hogy van de nem megfelelő.
nem hittem el de a csimma az alpinstarstól indul amiben ha odavered magad jó eséllyel feltápászkodsz és leporolod magad, a többi is védeget de látva a cimbora bokatörés utáni két év kinlódását érdemes 40-50 e odadobni az ördögnek mint egy rossz döntés után éveket átszenvedni.
az gáz, legalább szóltak volna neki, pedig nagyon számított rá.
Ha viszitek akkó a csavarjaimat meg hozzátok, ez parancs...
Még nem, el sem mentek megnézni.
A héten vinni kéne Basi2-höz.
Ezt ismerem Ugyanilyet találtam én is múltkor magamra a LIDL-be...
sajna bogyó van hogy a legolcsóbb megoldás a leghoss zabb is egyben.
sedu!akkor most száz ezerért vegyek 1 hütőt mert nekem akkól a kocsiból semmi nem jó!enyim 525!max a kaszi ból esetleg valami nem bomtó az én udvarom és nem érek rá ilyenek re hogy bontogassak gondolom a faszi sem mert darabokban biztos töbért lehet eladni!igyis levagyok maradva ithol 1 csomó munkában ez a fos tegnap is elvitt 1 napőom viszem vissza a hütőt oszt megyek nyiregyre jóért már ezt kellet volna legelőbb is
kapucnyi motorkáját megvették?
canáry ezt találtam később több kép.
üdv! megpróbálom utolérni magam, szal találtam kormánykapcsolót jobbost de a hátsó része repedt az a része amin a gombok vannak nem sérült ára 4e ft, van kormány csövem 5e ft-ért, a telószárra bilincsem 4e ft-ért, gázkar 2e ft, a kormánysúly a gyári 1 eft, teljesen üres első főfékmunkahengerem kupak nélkül 3e ft de a féket azt úgy is ellenőrizni kell tehát porrá kell szedni.
léptem

bogyó
Pipi abból a kocsiból el lehet adni a motort és a váltót 100-ért a többi ingyen lenne neki.
Sedunak abban tényleg igaza van, hogy 100 ezerét nem drága, egy komplett alkatrészbánya, de nyílván azt is tudom, hogy nem mindenkinek vannak, hobby százezrei, kidobálni
A mai világban elég talponmaradni, de hátha egyszer szebben süt majd a nap...