Fékbetétet lucast érdemes, gyertyát meg iridiumosat. itt , vagy itt
gyertyát kutya úr a zzr topikban tud olcsón. Vagy ha van a környékeden ilyen bolt akkor ott.
Sziasztok!
Még kezdő vagyok a témában.
Kinek mi a tapasztalata a fékbetétekkel, illetve a gyertyákkal kapcsolatban? Milyet, hol és leginkább mennyiért érdemes venni?
F1-es ZX9-em van.
Hát a h ringen max két kanyar esélyes a 3 telire, bár attól függ mivel mégy, mert egy 9-esnél az 200 körül van
Nagyon attól függ a helyzet , hogy hogy sikerül esni az emberkének.
Ha szerencsétlenül esel, lehet rajtad a "vasember" páncélzata is, az semm ment meg. Nyílván egy drágább és jobb felszerelés, viszont nagyobb esélyt biztosít, mind a túléléshez, mind a sérülések leredukálásához
Az én csizmám nem is drága és nem is a jobb kategóriába tartozik, de hírtelenen erre tellet, a gumiorrú szövetesbakancstól ami eddig volt már ez is poztív elmozdulás részemről...
nekem ajándék volt,. de lófaszt sem ér max nem fázik és nem lesz vizes a talpad, a cimbora hasonlóban pereckézet a h.ringen kb 3. telibe valamelyik kanyarban.
sport gépre protektoros csizma alap, az a csimma olyan mint a fighteresek ujjatlan kesztyűje van de nem véd semmit
nekem a vfr lomra megteszi egy másik túra csimma igaz már elhasznált de az sem véd semmit.
tegnap megnézte egy srác a fightert és ő mondta hogy ingben dzsekiben nyomja de semmi bőr cuccot fel nem venne motorra, erre este mondja a másik haver hogy a munkatársa a szolgálati robogóval olyat esett hogy a tenyerén cafatokban lógott a bőr meg az alkarja eleven volt, na ennyit a védőfelszerelés hiányáról vagy hogy van de nem megfelelő.
nem hittem el de a csimma az alpinstarstól indul amiben ha odavered magad jó eséllyel feltápászkodsz és leporolod magad, a többi is védeget de látva a cimbora bokatörés utáni két év kinlódását érdemes 40-50 e odadobni az ördögnek mint egy rossz döntés után éveket átszenvedni.
sedu!akkor most száz ezerért vegyek 1 hütőt mert nekem akkól a kocsiból semmi nem jó!enyim 525!max a kaszi ból esetleg valami nem bomtó az én udvarom és nem érek rá ilyenek re hogy bontogassak gondolom a faszi sem mert darabokban biztos töbért lehet eladni!igyis levagyok maradva ithol 1 csomó munkában ez a fos tegnap is elvitt 1 napőom viszem vissza a hütőt oszt megyek nyiregyre jóért már ezt kellet volna legelőbb is
üdv! megpróbálom utolérni magam, szal találtam kormánykapcsolót jobbost de a hátsó része repedt az a része amin a gombok vannak nem sérült ára 4e ft, van kormány csövem 5e ft-ért, a telószárra bilincsem 4e ft-ért, gázkar 2e ft, a kormánysúly a gyári 1 eft, teljesen üres első főfékmunkahengerem kupak nélkül 3e ft de a féket azt úgy is ellenőrizni kell tehát porrá kell szedni.
léptem
Sedunak abban tényleg igaza van, hogy 100 ezerét nem drága, egy komplett alkatrészbánya, de nyílván azt is tudom, hogy nem mindenkinek vannak, hobby százezrei, kidobálni
A mai világban elég talponmaradni, de hátha egyszer szebben süt majd a nap...
itt , vagy itt
gyertyát kutya úr a zzr topikban tud olcsón. Vagy ha van a környékeden ilyen bolt akkor ott.
Még kezdő vagyok a témában.
Kinek mi a tapasztalata a fékbetétekkel, illetve a gyertyákkal kapcsolatban? Milyet, hol és leginkább mennyiért érdemes venni?
F1-es ZX9-em van.
Előre is köszi!
Nagyon attól függ a helyzet , hogy hogy sikerül esni az emberkének.
Ha szerencsétlenül esel,
Az én csizmám nem is drága és nem is a jobb kategóriába tartozik, de hírtelenen erre tellet,
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
sport gépre protektoros csizma alap, az a csimma olyan mint a fighteresek ujjatlan kesztyűje van de nem véd semmit
nekem a vfr lomra megteszi egy másik túra csimma igaz már elhasznált de az sem véd semmit.
tegnap megnézte egy srác a fightert és ő mondta hogy ingben dzsekiben nyomja de semmi bőr cuccot fel nem venne motorra, erre este mondja a másik haver hogy a munkatársa a szolgálati robogóval olyat esett hogy a tenyerén cafatokban lógott a bőr meg az alkarja eleven volt, na ennyit a védőfelszerelés hiányáról vagy hogy van de nem megfelelő.
nem hittem el de a csimma az alpinstarstól indul amiben ha odavered magad jó eséllyel feltápászkodsz és leporolod magad, a többi is védeget de látva a cimbora bokatörés utáni két év kinlódását érdemes 40-50 e odadobni az ördögnek mint egy rossz döntés után éveket átszenvedni.
A héten vinni kéne Basi2-höz.
léptem
bogyó
A mai világban elég talponmaradni, de hátha egyszer szebben süt majd a nap...