Ha üzemi fokon tudod tartatni azért az már félsiker
Va olyan az autósboltokban, hogy hűtőtisztító folyadék. Na azt sose próbáltam nem tudom, de trisót raksz bele és néhány napig, mondjuk egy hétig úgy használod, akkor a folyamatossan keringő, nyomáson lévő forró oldószeres víz, meghozhatja a kívánt eredményt. Bár szerintem ennyire idült helyzetben a kimosódó gané miatt érdemes minden nap leereszeteni a vizet, újból feltőlteni+ trisó
Bogyó mi a régi 120-as Skodánkban mosattuk a hűtőt szagemberrel, nem lett jó. Az új hűtő volt csak a megoldás. Vazze 100K-ért vennél egy másik 5-ös BMW-t működőképesen, lenne egy csomó alkatrészed. Lásd kivel van dolgod!
2 körfori vaN OSZT MIND2NÉ MOLKUT VAN..CSÖRÖGJ RÁM HA OTT VAGY-kurva kepszlokk mánemtörlömki-oszt sörölünmkegyet..husz hathuszonnyóchatvanháromnegyvenhat
Va olyan az autósboltokban, hogy hűtőtisztító folyadék. Na azt sose próbáltam nem tudom, de trisót raksz bele és néhány napig, mondjuk egy hétig úgy használod, akkor a folyamatossan keringő, nyomáson lévő forró oldószeres víz, meghozhatja a kívánt eredményt. Bár szerintem ennyire idült helyzetben a kimosódó gané miatt érdemes minden nap leereszeteni a vizet, újból feltőlteni+ trisó