Szeki,neked sincs valami 5leted,milehet az utánfutódal uj hütő,termosztát kivéve,csövek ok,duguást nem észlelek,vizpumpát most vettem ki azis ok de főzi a vizet,de ugy hogy a bal oldali csövek hütő teteje meleg,a jobb oldali csövek és a hütő alja hideg no?szerinted mint szaki
már tavaj óta nincs benne szoptam vele az ujjal is télen kapott karton lapot a hütő és volt meleg eza polyén hogy termosztát sincs és a hütő bal oldala meleg cső is a jobb,pedig ott alul van a cső,hideg vizpumpa gyanus lassan nem marad pénzem hogy el mennyek hozzád Pipi pedig nagyon vágyok
én ma 2óra óta a boxban vagyok elhoztam a hütőt,szépen bele is raktam és nem jó nem kering a viz a hütő jó nem lukas,csovek jó az a hihetetlen hogy kering a viz,de 1ik hejen hideg a másik hejen forr sikerült le is foráznom a hezem meg a hasam most málik 4 ujjam de annyira bosszint milehet vele hogy megyek vissza a boxba!vagy dugulás valahol vagy vizpumpa még meg várnám az okorok véleményét(nem a piszkáló és gunyolódókét )valakinek ötlet?
Érdekes itt néztem pár vidit és pont azon lepődtem meg, hogy nem látok annyi rengeteg embert mint képzeltem. Bár lehet a tömeg java a sörsátorokban hűsített Hozzáteszem én is azt a létszámot erősítettem volna... link
Helló!
Én minden évben megfogadom,hogy többet nem megyek,mert már unom.De azért most megérte elmenni megint.SOHA nem volt még a betonon ennyi állat autó és motor!A depókban állítólag 100 ezer lóerő volt!6.6-os időt ment a legjobb motor,6.9-et sikerült a legjobb autónak.A 2 top methanolos autó hangja pedig(egyenként 8 ezer lóerő!) semmihez sem hasonlítható.Csak azért megérte elmenni,azért a 2-szer 7 másodpercért,amikor azok futottak!
Szó szerint fájt a hangjuk,és remegett minden!Aki még nem hallott ilyet igaziban,az el sem tudja képzelni azt az iszonyat erőt és brutalitást,amit azok a gépek tudnak!
De jövőre már nem megyek,mert már láttam a csúcsot!
Hát ti mit csinátok Vader? Elgázosítjátok az egész várost?
Régi emlékeket idéz... Látszik, hogy te voltál hétvégén szolgálatban te olyan alvósejt féle vagy vagy mi ugye...
Múltkor valamelyik fórumos a zalában a szállodájukat gyújtotta ki, régebben meg valaki fekákat lövöldözöt sörétessel...
Úr Isten hová keveredtem ez itt a bűn melegágya...
mondhatjuk.
de mielőtt kimondom a vfr-re a halálos ítéletet azért még egy túrát nyomunk a tátrában és szlovákiában arra összegürizek egy kis lét.
hálás jószág a vfr csak öreg, én nem kritizálom ezzel csak ha elakarod adni akkor gáz,de egy etz-t amit már majd nem 200e-ért hirdetnek azt megeszi.
Sárkány ellen sárkányfű, cigány ellen bőrfejű...
De egy jó tanács: égési sérülésre az aloe vera növény leveléből kinyomott nedvet tedd(ha van),hamar gyógyul tőle,és nagyon jól hűsít!
Én minden évben megfogadom,hogy többet nem megyek,mert már unom.De azért most megérte elmenni megint.SOHA nem volt még a betonon ennyi állat autó és motor!A depókban állítólag 100 ezer lóerő volt!6.6-os időt ment a legjobb motor,6.9-et sikerült a legjobb autónak.A 2 top methanolos autó hangja pedig(egyenként 8 ezer lóerő!) semmihez sem hasonlítható.Csak azért megérte elmenni,azért a 2-szer 7 másodpercért,amikor azok futottak!
Szó szerint fájt a hangjuk,és remegett minden!Aki még nem hallott ilyet igaziban,az el sem tudja képzelni azt az iszonyat erőt és brutalitást,amit azok a gépek tudnak!
De jövőre már nem megyek,mert már láttam a csúcsot!
Milyen volt a kunmadarasi buli? Aki volt, írjon már egy körmondatot.
Köszi.
Régi emlékeket idéz... Látszik, hogy te voltál hétvégén szolgálatban te olyan alvósejt féle vagy vagy mi ugye...
Múltkor valamelyik fórumos a zalában a szállodájukat gyújtotta ki, régebben meg valaki fekákat lövöldözöt sörétessel...
Úr Isten hová keveredtem ez itt a bűn melegágya...
Biztos mérgesek lennének, hogy a pilota el sem tud rajtolni...
de mielőtt kimondom a vfr-re a halálos ítéletet azért még egy túrát nyomunk a tátrában és szlovákiában arra összegürizek egy kis lét.
hálás jószág a vfr csak öreg, én nem kritizálom ezzel csak ha elakarod adni akkor gáz,de egy etz-t amit már majd nem 200e-ért hirdetnek azt megeszi.