Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Valami linket, vagy képet dobj a motorról, lehet nem egyenletesen van kopva a gumi, vagy csak lapos.
Sziasztok. Kinéztem magamnak a napokban egy zx9r -t amit meg szeretnék venni. Megnéztük a motort, kipróbáltuk , és ha elengedem a kormányt szép lassan elindul jobbra. Állítólag a motor nem volt törve. Ha valaki tudná ez mitől lehet és ,hogy mennyibe volna megoldani a problémát írja már le. Előre is köszi.
Pipi ésszel?!
Azért ő sem varázsló!
Pipi megmontam megyek ha kell biciglivel Béla elvinne de hozni akarja a ribancát utálatos paraszt agyatlan faszcibáló sem én sem az asszony nincs jóban vele meg szerintem tisem lennétek bár szopásban bajnok és ha nem vihetjüki akkor nemjön Béla és akkor nincs pilóta hát bocsánat had döncsem már el kit ültetek a kocsimba ugy hogy hivom Szekit ha ő nem válalja akor bicajj de akkor is elmegyek valahogy
jó napot uraim elégvolt vissza olvasni azt a sok szarságot amit irtatok nincs netem ugyhogy nem tudokm okosakat irni nektek (belebaszott a vilám nem az enyém )gyorsan irok mert a helyi kültür házban vagyok és a gyerekek sorakoznak a hátam mögött Pipi az asszony téleg egy.......... hivtam az oktatót de nem veszi fel nekem de semi gond mert este megkeresem mivel 1et értek veled ha valaki hülye a vezetéshet miért engedi minden alkalom30ezer,nemtudom meddig akar még jácani de kifogom taposni a belét ja a fia olvassa a fórumot Máncs Árpádról beszélek kinél még denki nem bukott meg csak az én csajom már 260ezernél járunk 1 szaros B jogsin üzenem apucinak,hogy nagyon várom a személyes találkozást,igérem gyors leszek! basszátok meg 1szer megbukik,mert érte a gumi a patkát,2szer megbukik mert az utolsó vasuti átjárón nem nméz körbe,,,,nevetséges hogy az ingyen liter pálinkák mkezdjék ki a béled,nyugottan legyél kihurollak mmint 1 csirkét a beled a nyakadra tekerem és berántalak mint a motoros fütész.................
ahogy Pipi megy ,csak egyenesben és 6dikban húzni a gázt .
Ésszel?
Azt hogy is kell?
Figyu én évekig hallgattam, hogy a bt14 milyen szar gumi meg hányan törték fossá a motorjukat miatta a ringen ennek ellenére én tök jól elvoltam vele. A 15-ös sem rosszabb nála. Hallottam már olyat is, hogy a szar D209GP nem tapadt ezért highside-olt az ürge és soha többé nem vesz dunlopot.
Ésszel kell menni meg, figyelni a hőmérsékletre ennyi.
Na mindegy,mert csak 6500-at adtam érte,jó lesz az az utcán elkoptatni.Meg műszakira.
Hobbiszerű pályázásra még jó ha nem vagy fakezű. Utcán nem a legtapadósabb de legalább kopik. Viszont eléggé konstans gumi. Tehát mindig ugyan azt csinálja. Ilyen szempontból a pilot sport az abszolut alja a gumiknak nálam. Na az nem volt, hogy 2X ugyan úgy reagált volna egy helyzetre. Egyszer a körforgalomba kétszeméllyel leért a lábtartóm rá 2 percre meg olyat csúszott tökéletes útviszonyok között, hogy befostam. És ezt nap mint nap amíg le nem dobtam. Még jó, hogy már nem nagyon kapható nem mint ha vennék még egyszer olyat.
nem ,én egy 80%os Diablo Corsa-val még 4000ret elmentem ,és nem kímélő üzemmódban .
szar, erös gépre felejtős, csuszkál , csak nagyon melegben hajlandó tapadni, és eszi de mocskosul, ahhogy eksön is mondja 3000 km, ahhoz viszont drága, hogy még szárazon is megcsuszkál motorféknél meg nagy gáznál, esőben életveszély
nekem hétfőn lesz a D211gp hátra,és előre is hamarosan .
kiváncsi leszek a 200/55ös milyen lesz .
Az egy 12-esen jónak számít,ha nem tévedek!
Na jó,de ezt te most "pályaszerű" használat szemszögéből nézve mondod,vagy utcai közlekedés szempontjából?
Elöl KR106-os vágva hátul meg D208GP. Idén még lesz előre egy D211GP mert a kupán valszeg nem indulhatok vágott slickkel, hátulra meg megy az SC2-es supercorsa vagy szintén D211GP.
neked most milyen guma van feltéve?
tevének van fent ilyesmi ,kibírt vagy 3000ret .
Nem egy nagy eresztés. De volt már rosszabb is.
Én egy Bridgestone Battlax BT 015-öst vettem most,190/50.est.
Ez milyen,tudja valamelyikőtök?
igen az,csak nincs megvágva ,de szárazon hihetetlenül tapad,és nagyon kezelhető lett tőle a bálna .
Bridgestone slick? Nekem nem volt vele gondom esőben se. No persze nem egy kifejezett esőgumi de nem rosszabb mint bármelyik másik.
Action13 jössz a pályinka fesztiválra? Vagy nem bírod a szeszt?