Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben pipi jó a felhozatal zabából a kocsmába!
Hol szórjuk szét, a hamvait. Elásni nem szabad, me a főd is kiveti magábú, oszt itt fog lézengeni zombiként, mint a málykel dzsekszon.
Nagyon szívesen, máskor is.
Köszi fődi előre is
Á,ne tegye,ki szereti a szép temetést egy csúnya halottal?!?
Nem szólok én bele a Jóisten dolgába, Ő a nagyobb csak tudja mit csinál, ha meg kiakar velem baszni hát tegye.
Írass rá a biztonság kedvéért egy tízest a végrendeletedben. Nem tudtam, hogy vett neked új alkatrészt, bocsi. Nem szoktam rontani más üzletét. Ha valami elromlik én kompletten cserélni szoktam. pl a skodába is komplett VW/ódi motor került.
Érdekesség képen írom, hogy a barátomnak elromlott a féke a volt chopperemen. Cserélgette a munkahengereket, olajat, légtelenített napokig, és a fékcső volt rossz. Belül kis darabok váltak le róla, emiatt nem lehetett lelégteleníteni. Új fékcsővel tökéletes lett.
Igen azt javítgatja Sedu minden héten legalább egyszer
De most saját beruházásból vett egy komplett újjat és benne van 9300 Ft-ja
Ő az egyetlen itt a fórumon aki elmorzsol egy imát minden áldott este a bajusza alatt, az én lelki üdvömért
Könyörög a Jóistenhesz, hogy addig ne szólítson magához amíg legalább ki nem fizettem neki a fékmunkahenger árát...
Csak sajnos még ma a gyógyszerektől sem vagyok jobban
Úgyhogy sűrűbben imádkozz Jimy...
Kösz Sedu, de már nekem is...
Vagy ki is b.szhatnék Jimyvel
Azé g.ci nem vagyok...
Nem neked írtam, de miért nem érdekli? Nem ezt javítgatod már hónapok óta?
Montammán engedje le a vizet, és nem fog forrni.
Rám sem hallgatott, ráadásul a régi hűtővel nem is forralta a vizet
Nem érdekli!
OK!
Pipi van újszerű felső munkahengerem. 2005-ös motoron volt, egy évet ha használták. Csörgess meg ha érdekel!
Köszi! Szekinek van kompletten, már bótónak egymással.
Jimy! Beszéltem az emberemmel majd holnap délelőtt megnézi mert délutános a melóhelyén és 10 után ér haza!
Aki ott sem volt annak.
komment 9363-nak
Csá!
Valaki aki tud jobos Kapcsolot zx9r 96 osra érdekelne
köszi!
Oksika Igyexem meghálálni
Az még tűréshatáron belüli ár Majd szétkapatom május végén a motort a pontos diagnosztizálás végett
Holnap már ráérek a konzolod után rohangálni, ismét teljes létszámban dolgozunk.
A új léptetővilla 17ezer körül van a kawazsoltinál.
Az a kukacos tengely azt nem tudom, de a bárdinak van egy váltója, amit a castrónak vett, náluk lehet olcsóbb.