Írass rá a biztonság kedvéért egy tízest a végrendeletedben. Nem tudtam, hogy vett neked új alkatrészt, bocsi. Nem szoktam rontani más üzletét. Ha valami elromlik én kompletten cserélni szoktam. pl a skodába is komplett VW/ódi motor került.
Érdekesség képen írom, hogy a barátomnak elromlott a féke a volt chopperemen. Cserélgette a munkahengereket, olajat, légtelenített napokig, és a fékcső volt rossz. Belül kis darabok váltak le róla, emiatt nem lehetett lelégteleníteni. Új fékcsővel tökéletes lett.
Igen azt javítgatja Sedu minden héten legalább egyszer
De most saját beruházásból vett egy komplett újjat és benne van 9300 Ft-ja
Ő az egyetlen itt a fórumon aki elmorzsol egy imát minden áldott este a bajusza alatt, az én lelki üdvömért
Könyörög a Jóistenhesz, hogy addig ne szólítson magához amíg legalább ki nem fizettem neki a fékmunkahenger árát...
Csak sajnos még ma a gyógyszerektől sem vagyok jobban
Úgyhogy sűrűbben imádkozz Jimy...
A új léptetővilla 17ezer körül van a kawazsoltinál.
Az a kukacos tengely azt nem tudom, de a bárdinak van egy váltója, amit a castrónak vett, náluk lehet olcsóbb.
Érdekesség képen írom, hogy a barátomnak elromlott a féke a volt chopperemen. Cserélgette a munkahengereket, olajat, légtelenített napokig, és a fékcső volt rossz. Belül kis darabok váltak le róla, emiatt nem lehetett lelégteleníteni. Új fékcsővel tökéletes lett.
De most saját beruházásból vett egy komplett újjat és benne van 9300 Ft-ja
Ő az egyetlen itt a fórumon aki elmorzsol egy imát minden áldott este a bajusza alatt,
Könyörög a Jóistenhesz,
Csak sajnos még ma a gyógyszerektől sem vagyok jobban
Úgyhogy sűrűbben imádkozz Jimy...
Vagy ki is b.szhatnék Jimyvel
Azé g.ci nem vagyok...
Valaki aki tud jobos Kapcsolot zx9r 96 osra érdekelne
köszi!
Az a kukacos tengely azt nem tudom, de a bárdinak van egy váltója, amit a castrónak vett, náluk lehet olcsóbb.