Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sedu értem amit mondasz de akit én meghívok nálam az nem fizetős vendég
Számomra is öröm, ha megtisztel jelenlétével...
Borzalmas nagy baj soha sincs: nézd
A kimaradt sör soha nem rohadt még rám
és a bort sem kellett még a csatornába öntenem
mivel a töményről a vendégek gondoskodnak, így ezzel sincs gond
A tömény egyébként egy túlszervezés esetén jelentős többlettköltség lenne,(pl 5 üveg jéger kb. 20 k ft) ebből az okból nem vállalom ezt a részt
A visszamaradt kaja szokot néha kis gond lenni, de ha arról van szó vagy szétosztásra kerül, vagy adagonként lefagyasztom
Egy körülbelüli létszám mindenképpen segítene a szervezésben ez tény
. .
Sziasztok , nem kell valakinek első gumi ,jóféle Pirelli Diablo Corsa3 használtan,jó állapotban egyenletesen kopva,nem csak a közepe mint a pipién .3mm mintával .
Na azért biztos lehetne elég sok kivételt találni szerintem
Egy sport-túra nem erre való, bár igazából egyik motor sem, de mindenki maga dönti el, hogy használja
Lásd Bogyót.
Életébe nem ment 500 km-ert sem, úgy, hogy ment volna alatta a motor. De egyhelybe már több ezret
Vannak emberek akiknek csak eddig terjed a tudása, elsőfék és nagygáz
Erre mondják: "boldogok a lelki szegények"...
Pipi természetesen nem rád gondoltam! Kunmadáron hányan is voltatok? 2-3 ember talán.
A legközelebbi bulit úgy kellene szervezni (pl. nálad) hogy aki ígéri hogy megy az elküld neked kb. 2000Ft-ot a kaja/piára, azt komolyan lehet venni.
Látom má jobban vagy
Reggelt
Előkerült az áruló
Pipi a 98-as már bírja a kiképzést. Ezt csak akkor ölöd meg, ha olaj nélkül hajtod. A nyíregyházi ződ a kivétel, de erősíti a szabályt
No.3
Jo reggelt trogerek!
2.
Jó reggelt!
1-ső
köszi a segítséget
eltekertem az EU-ba
Jóccakát!
Ilyen nem lesz Egyrészt Viktort nem bántjuk, Ő már bizonyított, jó irányba is indult, míg a kommunisták el nem sorvasztották az országot. Ha az előző 8 év ővé, nem kizárt, hogy osztrák szinten lennénk és ezt komolyan gondolom...
Másik ok itt sortűz nincs, hagyományokat megőrizve kötéllel operálunk
Lehetsz a hóhér aki nyakába teszi a kötelet az összes komcsinak aki idejuttatott bennünket. Hátha ezt el tudom intézni neked, mert én a koncepciós perek bírája leszek...
Na úgyhogy én is nekifexem császtok...
Na jóccakát!
Jelentkezem!
Ajánlj be,leszek a sortűzparancsnok,amikor viktor is libajnai térdel fecó mellett a fal tövében!
Még nincs kiosztva minden hely atis
Jelentkezzünk...
Ilyen az,amikor birkákra van bízva egy ország irányítása!
na jó écakát mindenkinek
Ez az!
Csak azt nem értem valamelyik nap hallottam a rádióban, hogy 10-12 %-kal csökkent a fogyasztás a benyából
Kérdezem én, nem lesz így kevesebb az adóbevétel, ha minél magasabban adják el a benzint? A nagyszállító mind külföldön tankol, a határmentén élők (körbe) szintén. Megy a benzinturizmus. Biztosan sokkal jobb más államok zsebét tömni
Milyen sz.r volna ha az ukrán kivételével, minden környező országbeli nálunk tankolna mi?
Hülye a gazdaságpolitika...
Mire motorral visszaérnél ukrajnából, fordulhatnál vissza tankolni
Akkor mit mondanál 9363, ha vóna egy kamionod két 800-as tankal Azt te mint kisfuvarozó örülnél ha jutna valami szír-szar szállításos meló, de árat nem emelhetnél, mert jön helyedbe másik kettő 8 ft/liter a gázolajár emelkedés szerdától
1600 literre az mennyi is
Upps 12800 Ft-al keresel kevesebbet ugyanazon a munkán egy hét eltéréssel. Na ez bosszantó annak aki ebből próbál élni
Nekem is bosszantó, mert átlag 2500 km-ert megyek egy hónapban az ennél a típusnál 250 liter, tehát havi 2000 ft bekaphatják
Azt, hogy motoron 6000 km-ert tudok menni egy évben, majdnem mindegy mennyié adják a benzint, rajtam nem gazdagodnak, de azé megrohadhatnak...
Motorral nem éri meg kimenni,az autóval ingyen járok!