Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miki elrabolta Klaudiát...
Hú vaze ilyet legutóbb az orion űrhajó kalandjai című nagy sikerű scifi-ben, láttam.
Nézd Sedu nem tudom milyen széthúzásról és veszekedésről írsz?
Senki nem másodikos gimnazista, hogy a legnagyobb gondja a töridoga legyen szerdán. mindenkinek vannak az életben egyéb elfoglaltságai. Ettől ez még nem széthúzás. Adhok 3 kisebb találkozó az idén is volt már a fórum részéről. lásd Jimy szülinapja, m6-os gurulás, kunmadár Ja meg egyszer csak nálunk egy hirtelen ötletből származó összeröfennési kísérlet amikor jimy a fékemnek állt 2-szor A rossz időre való tekintettel csak kékvér jelent meg jimyéken kívül, de hát ki szeret motorozni esőben.
Na lényeg a lényeg én egyiken sem láttalak Akkor ki húz szét
Egy biztos, ha 5-en ha 10-en ha 20-an, ha 30-an is leszünk, akik ott lesznek garantáltan jól fogják magukat érezni. Akik szeretnének eljönni de nem tudnak azt sajnálom Akik meg el tudnának jönni de nem akarnak azok meg sajnálhatják
Na mára ennyi elég is volt asszem...
Úgyhogy várjuk a jóidőt 15-16-ra...
Chokito: ronda és finom.
Tényleg teve007 eras bokája, hogy van, fáj még neki.
Ha nem baj, hogy nincs megtakarítva akkor csinálok 2 percen belül.
Szerintem annyi emberrel számolhatsz, mint ahányan a Bogyó buliján voltak.
kép?
Eras, vagy aki olcsó és jó sisakot keres.

Schubert csendes és biztonságos sisak szép belsővel csak 5000Ft!
Felnyitható, ki lehet látni a plexijén
Nézd, ha mindenhol olyanok az emberek mint itt kőrösön, márpedig mi változtatna rajtuk Akkor ez alap, hogy mindent megígérünk(ingyen van ) azt nem teljesítünk...
Kb. 25 főt számoltam kapásból, azzal együtt aki párját is hozza. Ezek csak azok akik beírogattak, hogy majd kécskén pipiéknél találkozunk
Ebből a tényleges létszám általában(bevett gyakorlat) a töredéke lesz. Nem előszőr szervezek 20-30 fősnek induló baráti rendezvényt legalább évente 2-őt. Maximális megjelenés egy alkalommal volt 22 fő
De a buli utánni vasárnapra minden kiderül
Lesz itt még sok benyögés ki miért nem tud mégis eljönni. Senkire nem haragszunk Egy a lényeg aki el tud jönni érezze jó magát és lehetőleg próbáljunk minél többen lenni.
Látod 8 évvel ezelőtt a fidesznek is ez volt a baja "sokan voltak de nem voltak elegen"
Na barátok...
Tavaly én is próbáltam 2 találkozót is szervezni, az átlag létszám 2 fő volt. Pedig akkor nem volt ekkora széthúzás, veszekedés.

Kunmadárra szerettem volna menni, de egy 5 éves -lány- gyereknek sok lett volna a jóból.
Látom megen nagy az érdeklődés a bulira.
Szerintem elleszünk ott, páran mint a kunmadarasi nagy összeszerveződésen.
A csapat színe java megjelenik, a többiek nem.
Én megyek ha kell, ha nem.
Én seggbe is rúghatlak?
Nem rólunk van itt szó,mert mi meg tudjuk oldani,de Kunmadarasból kiindulva szerintem lesz itt fejvakargatás!
De ne nekem legyen igazam!
Kedves 9363 a két lehetőség alternatíva amit már 3 hete tudtok.
Az időjárást sajnos nem tudják előrejelezni két hétre, mert 2 napra sem mindíg. Szakadó esős, szeles motorostalálkozó létszáma meg valószínű 0-a fő lesz. És mit csinálnánk egész nap bent a nyaraló belsejébe szorulva
Nincs jobb ötletem mint, hogy időbe szólok, helyszínt (minden egyébbel)és két lehetséges időpontot biztosítok.
Volt idő ezalatt úgy alakítani a programját mindenkinek, hogy próbálja szabaddá tenni magát. Azt ugye már akkor is mondtam, hogy olyan időpont a világon nem lesz ami mindenkinek megfelel
Gondolom a te problémád az(mivel te nem dolgozol), hogy Mónika melyik hétvégére írja be magát szabadosnak Annyit tudok mondani döntsetek el ti(50-50%) vagy eső, vagy sár...
Ha te belelátsz a jövőbe és meg tudod mondani, milyen lesz az időjárás, akkor azt húzzátok be amikor jó lesz...
Más volna a helyzet ha fedettpályás lepkevadászatra invitálnának beneteket, mert mint a nevében is benne van Fedett pálya, ahol se szél, se eső nem ér
Én ennyit tudtam tenni, hogy két lehetséges időpontot kijelőltem, ha az első nem jön be mert ítélet idő van, lehetőség legyen egy második alkalommal pótolni.
Sajna nekem csak ennyire telik köpjetek szemen...
Na találtam pár képet szóval ilyen.
Dupla a telek mert van egy másik félkész nyaralónk is mellette, aminek alvásra a földszintjét használni tudjuk...
Drága Pipifax!
Attól tartok,hogy ha te hét elején fogod megmondani,hogy hétvégén banzáj,akkor ott 2 - 3 fő megjelenése várható!
De te tudod,te vagy a főnök!
Már férőhelyet az ágyakra gondoltam. Egyébként 25-30 főt gond nélkül vendégül tudok látni, hely van ahová a matracaikat letegyék, asztal szék bőven van, úgyhogy jöhettek bátran...
Drága 9363!
Ezt csak neked, mert mindenki más emléxik.
Tehát a konkrét időpontok mint már 10-szer is leírtam
05.15-16 az elsődleges időpont ha előreláthatólag ezen időpont idejére orkánerejű szélről és visszintessen zuhogó esőről kapunk hírt a hét elején, akkor ezen változtatunk és 05.29-30 tesszük át a rendezvényt. Azon apró oknál fogva, mivel a megjelenés motorral történik, mint a rendezvény neve is magába foglalja és viharban ez nem jó sport mint köztudott...

Családi nyaraló: közmű viz,gáz, villany, wc-ési lehetőség, igényesebbjeinek tusolási is...
Nagy terasz, nagy kert, elférünk. Férőhely: 8-9 ember számára van ágy, de ezt elsősorban hölgyeknek tartogatom. Majd kiderül, mennyi egyed képviselteti magát a gyöngébbik nemből...
Férfiaknak tanácsolni tudom, hogy a tescóban kapható gumimatrac 1990 ft és hálózság 1490 ft beszerzése javalott. Nem drága és kis helyen elfér bármilyen motoros találkozón is hű kisérő lehet...
Majd a tárgyi héten elkezdem kérni a biztos megjelnők névsorát, hogy mind italall, mind étellel biztonságosan fel tudjak készülni a rendezvényre.
Röviden egyenlőre...
elnézést
Igen tudom,és elnézész így utólag,de munka az munka ,nem szeretek vitázni a górénkal
Elhiheted hogy mennék én is szivesen,de sajna ez van.
2 éjszakás műszak között gondolom te se motoroznál 250 km-t alvás nélkül
Akkor a gazda abban úszik majd!
Ne reménykedj, csak víz lesz,vagyis pocsolya