Hát nem éppen filléres! Egy kukactengely nem éppen olcsó! meg egy léptetővilla sem! majd lefényképezek egy kopott kukactengelyt meg egy kléptetővillát hogy mit kell keresni! Csak elő kell túrnom a ramatyból!
Akkor jól gondoltam, hogy a léptetővilla körül kell gondolkodni. Nem bánnám, ha filléres lenne a probléma, idén a benzinen és a kötelező service-n kívül másra nem nagyon kéne költenem
Valószínű hogy a kapcsoló tengely vagy más néven a kukactengely hornya van megkopva ami a léptetővillát vezérli!Igy már kopott lehet a léptető villa azon része is ami ebben a horonyban mozog! Illetve már maga a kapcsoló körmök élei a fogaskerekeken már rádiuszosak egy kicsit!
Csumida mindenkinek Írtam egy kis regényt a motorszerelő topicba, de nem nagyon dobálóznak ötletekkel a problemámmal kapcsolatban Itten meg rendesen szokott menni a szakizás, ha nem tévedek Ha valakinek esetleg valami ép ötlete lenne a témával kapcsolatban, azt szívesen venném
Muszály vagyok a nyarat tervezgetni ha möghólok ha nem, mert mi van ha nem és mivel kinyomztattam, hogy a 7-es horgászállás ami jó nyáron, oda gyorsan foglalni kell helyet, mert kibérlik azt b@szhatjuk...
Úgyhogy izzítottam is a cimbit, gyön át este a csajával aszt megbeszéljük mikor jó mindenkinek azt mán foglalunk is...
Most crossza van,egy RMZ 450-es.
Volt már ennek a hülyének mindenféle!A Vitya636 12-ese is tőle származik,vele cserélt.De volt új Busája,GSX-R 600-a,CBR 1000 F-je,meg egy halom cross,meg quad is.
De most ezt is árulja.
Egyébként nem fórumozik szerintem az Istenbarma!
Most jó a motor,ne rongáld!Már két motorozáson túl vagyok kuplungcsúszás nélkül!
Kécskére szerintem megyünk,ha minden igaz.
De ha itt leszel,mindenképpen meglátogatunk.
Meg kivinnélek a tarcali bányatóra ha érdekelne a dolog(onnan 50 km.),csak öngyilkos lett nemrégen a tulaj,aki ismerős volt,úgyhogy nem tudom most ez hogy lenne kivitelezhető,de ha érdekel addigra megtudom!
Na Bogyesznak megvan a hiba forrása
Csak olyan szinten van eldugulva a hűtője murejjal, hogy egy csepp nem szivárog át az egyik oldalból a másikba...
Nem akartam telefonba mondani szegénynek mért keserítsem tovább, azt lehet úgy tudja csak kitakarítani, ha az egyik végébe dinamit rudat tesz...
Hát mi hoz lázba...
Ja tudom Mindenhéten elb.szódik valami azon a makulátlan motoron és annak a szerelgetése az igazi LÁZ...
Ha meg úgyis odamegyünk tőletek 15 km-er csak kiugrotok egy néhány órára kajáni, dumáni nem? Majd kécskén megbeszéljük, gondolom oda jöttök...
Egyébként fórumos ez a srác, milyen motorja van? Már most elkezdem dicsérni isteníteni azt a típust bármennyire elenkezik az elveimmel, a jó pontokért meg kell dolgozni...
A halőrrel max elvetetem a felszerelésedet ,ha én is megyek,akkor pedig feltűzünk csalihalnak,gondolom az Asszonykád nagy-nagy örömére!
Kívülről már talán láttam a helyet egy motorozás során,de amúgy engem nem igazán hoz lázba az ilyesmi!
Meg is nézem, hogy áll a foglaltsági táblázatuk azt megbeszélem a haverral mikorra foglalnánk Legfeljebb te is arra tudnád dugni a képed, nem is terád lennék annyira kíváncsi de Mónikát biztos hoznád...
Meghát nem árt spanba lenni a halőrrel, bár egyébként mi nemigen szabálytalankodunk mondjuk a szakálnélküli horog az azé egy kicsit erős...
Egyébként ez az!
Na,Te horgászok gyöngye!
Amit megjegyeztem abból,amit haver elhadart(ott halőr,vagy mi a tökömöccse,amúgy motoros): min.4 napot kell foglalni,az 60 péz.
A helyeket így mondta sorba: 8-as 9-es,vagy a 6-os 7-es,de nyáron inkább a 7-es,mert ott folyik bele valami,ott friss a víz.Meg még a 14-est is mondta.Ennyi.Ha még valami konkrét kérdésed van,ne kímélj!
Igen azt a bőrözőset nem merem ajánlani, esetleg valami kisebb köbcentis motorkához.
Sógor megkérdezi apósjelöltet mennyié csinál kapunyitót, mert a sajátját is megcsinálta magának. Az egy szárnyú, de két állású, félig, és teljesen nyit. Szerintem ez sem gond neki.
A rabszolgatartást a törvény bünteti...
Most akár ki is cseszhetnék veled, de lásd jószívem engedem magam korrumpálni...
Ha legközelebb pécsre megy a motoros buli mint múltkor akkor puszié meghívatjuk magunkat a csárdádba...
Úgyhogy izzítottam is a cimbit, gyön át este a csajával aszt megbeszéljük mikor jó mindenkinek azt mán foglalunk is...
Smid István a haver!
Volt már ennek a hülyének mindenféle!A Vitya636 12-ese is tőle származik,vele cserélt.De volt új Busája,GSX-R 600-a,CBR 1000 F-je,meg egy halom cross,meg quad is.
De most ezt is árulja.
Egyébként nem fórumozik szerintem az Istenbarma!
Most jó a motor,ne rongáld!Már két motorozáson túl vagyok kuplungcsúszás nélkül!
Kécskére szerintem megyünk,ha minden igaz.
De ha itt leszel,mindenképpen meglátogatunk.
Meg kivinnélek a tarcali bányatóra ha érdekelne a dolog(onnan 50 km.),csak öngyilkos lett nemrégen a tulaj,aki ismerős volt,úgyhogy nem tudom most ez hogy lenne kivitelezhető,de ha érdekel addigra megtudom!
Bár igazából ezt jó lenne tudni, most ez nekem előny vagy hátrány
Csak olyan szinten van eldugulva a hűtője murejjal, hogy egy csepp nem szivárog át az egyik oldalból a másikba...
Nem akartam telefonba mondani szegénynek mért keserítsem tovább, azt lehet úgy tudja csak kitakarítani, ha az egyik végébe dinamit rudat tesz...
Ja tudom
Ha meg úgyis odamegyünk tőletek 15 km-er csak kiugrotok egy néhány órára kajáni, dumáni nem?
Egyébként fórumos ez a srác, milyen motorja van? Már most elkezdem dicsérni isteníteni azt a típust bármennyire elenkezik az elveimmel, a jó pontokért meg kell dolgozni...
Kívülről már talán láttam a helyet egy motorozás során,de amúgy engem nem igazán hoz lázba az ilyesmi!
Meghát nem árt spanba lenni a halőrrel,
Egyébként ez az!
Amit megjegyeztem abból,amit haver elhadart(ott halőr,vagy mi a tökömöccse,amúgy motoros): min.4 napot kell foglalni,az 60 péz.
A helyeket így mondta sorba: 8-as 9-es,vagy a 6-os 7-es,de nyáron inkább a 7-es,mert ott folyik bele valami,ott friss a víz.Meg még a 14-est is mondta.Ennyi.Ha még valami konkrét kérdésed van,ne kímélj!
Sógor megkérdezi apósjelöltet mennyié csinál kapunyitót, mert a sajátját is megcsinálta magának. Az egy szárnyú, de két állású, félig, és teljesen nyit. Szerintem ez sem gond neki.
Most akár ki is cseszhetnék veled,
Ha legközelebb pécsre megy a motoros buli mint múltkor akkor puszié