Szeva drusza akkor erre varjál gombot.Tegnap vizsga után,csabán behalt a riasztóm letiltotta a motort .Haver jön szarvasró megcsinálja (1 óra) indítanánk erre kiderült hogy az adagolót hajtó szíj húzás közben elszakadt akkor 50 el húzás szarvasra vagyis 8 kor végeztem a vizsgán és este hétre értem haza mert a szerelő csak úgy válalta ha segítek
Szasztok faszik!
Ma voltunk a gyerkőcökkel nyíregyházán 9363-nál ,az állatkertbe sóstón
Hát nem rajtahagytam a világítást azon a ganén/stift/
Millió ember,kocsi,figyelte a fene
Már mikor mentünk be gondolkodtam hogy le vettem-e
4 ora mulva mikor jönnénk haza,hát nyiksz kakaó ,kampec
Hál istennek dolgoztak ott kertészek,aztán hoztak bikakábelt oszt beindult a kis genyó.De én vagyok a fasz,meg az a kibaszott suzuki gyár,mert mindent kispórolnak belőle a rohadékok.
Szerintem nem kerül 2000.-Ft ba egy kurva csipogó hogy jelezzen
De azé jó is van a dologban,5.4-et evett 100 km-en 110-120 al
Jobbulást pipi ha netán az összeröffenésre nem lennél jobban intézünk egy rokkant kocsit addig is házi pálinkát javaslok mézzel de a mézet csak egy hét múlva edd meg
Alig várom, hogy az enyémen is széttúrhassak valamit (na majd ha jön a leaser blokkoló )
Csak még javulnom kell már két napja az ágyat nyomom és nem javulok... Jó volna Jimyiék errejönnének hátha valakire rá tudnék ragasztani egy kis betegséget...
Mondjuk még asszony se kapta el...
Igaz ő kint majálisozik fateréknál tanyán én meg le vagyok sajnálva, itthon nyomom az ágyat, dehát ez van...
Na srácok 38 fokos lázzal kelltem, én muszály vagyok kihagyni a mai napot Tegnap este 39,5 is volt Nem szoktam szimulálni csak, hogy érzékeltessem, mennyire vártam a mai napot én már hétfőn összeraktam a felszerelésemet amit vinni akartam azóta is úgy áll...
Madár után gyertek el hozzám a 4-esről csak 30 km-er...
:)