Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legalább végre megcsinálod magadnak a 9-est...
ha nincs fix munkahelyed,akkor dolgozol mikor munkát kapsz,én már tom hogy a jövő hét vége megint a lapátolás hétvégéje lesz, hétközben kis karbantartásokkal, esetleg lemezhajtogatással, holnap műszaki vizsga. még nem éhezünk, még a víz tetején evickélünk, kiemelkedésre nincs remény.
ha meg lesz a kes a motorokból és ha marad épkézláb hadra fogható technika akkó motorozok, de nem biztos hogy marad mert ma kérték a honda blokkját és mivel nem kell már régi motor igy hát valszeg azt is elbontom.
Egyefene ivásban is Legyomunk két fél liter pálinkát egy tíz doboznyi sörrel azt irány a törtel ring na?
,maximum ivásban ,motoron ez nem lehetséges,de nem jártatom a pofám itt ,én nem szóban motorozom .majd eldől,ha a 9esed megdől .
Igazad van hagyjuk!
De miután lenyomtalak...
én mostanság végig véletlen szerű időpontokban dolgozom, igy pl tegnap kertet építettem kunmadár vagy motorozás helyett, ma voltam szabad eddig, megnéztem a gp-t és lépek is.
én megszoktam a szar utakat már ,pesten sincs jó .a gyárihoz képest brutálisan jól megy. Jimy papa látta,majd te is meglátod,h mi lesz az ami előtted megy és eltűnik a távolban .de hagyjuk már azt a gyerekes versengést .
Nem én Romhányi és Nepp József, az ötlet valóban tőllük van
Az összes Mézga megvan (összegyűjtöttem) annó még a szalagos vhs-en... Ez a sorozat a mainapig verhetetlen már nagyon várnám a modern változatot mint ahogy ezt ígérték, de ígérték a Tűskevárat is...
Ezt a gyári állapothoz képest nem pontossan értem eksön
Most ahhoz képest brutálisan sz.r?
Ott nemigen lesz rá alkalmad Tiszakécske 30 km-eres körzetében nincs olyan minőségű út ahol akár biciglivel szívessen versenyeznék Legendássan sz.r utak lettek a tél után és nem kapkodnak a javítással Valószínű azért, mert kevés a benzinbe befizetett útadó Szerintem csinálni kéne egy civil szerveződést, aminek az lenne a lényege, hogy az üzemanyag egységáron kerüljön 600 Ft-ba literenként a többletből meg az elhanyagolt mellékutakat javítanák Na mit szóltok...
Egyébként aki tud az qvaddal jőjjön ha talpon akar maradni, mert néhány kátyúban egy kuvasz símán megellene...
Tudod szeki valamire rá kell fogni. Én ha nem fogok semmit amikor kimegyek horgászni akkor ez,azért van mert hidegfront van vagy melegfront van vagy esik az eső, vagy mert nem esik. Vagy mert nincs a tóban hal, vagy mert nemrég telepítettek
Széles a paletta mit hibáztathatok, egy valamit SOHA a tudásom...
csak öregesen ,jött de élvezte .na ha hivatalos vagyok a nagy Pipi bulira akkor ott szívesen megmutatom,h hogy megy egy 12es .de kijelentem,h a gyári állapotához képest brutális .
M3-on
Azt beszéltétek a 4-esen jöttök le...
Jimy mennyivel mert menni utánnad?
Kösz Szeki, Péntektől vasárnapig napi egy-két órát vagyok kint az ágyból. Ha valaki elszalasztott valami sorozatát kérdezzetek bátran MIND megnéztem...
,ne legyél már ilyen . az M3ason mentünk,és nem lassan .
Kár Eksün, hogy nem tudtam elmenni veletek, én adtam vóna a pofádra a 4-es duplasávos szakaszain...
,te tudod a legjobban,h ha nem lenne módosítva akkor még gyorsabb lenne .
nem én vótam a feltaláló, hanem pipi.
a moto2-ben talma megint elfogyott a versenyzők a stúdióban azt bizonygatták hogy elfogyott talma gumija, na nem mááá megint vagy most már mindig? elias gumija meg a spiccen nem fogyott, és olyat ment hogy csak
pipi gyógyulást.
Pipi találta ki a dzsssiiiiiiiii-t .
szeki találta ki ezt a Dzsssiiiiiiit diagnózis......mánia,autószerelienzisz-billaterálisz
" Hengerfej szelepszár repedése van" " Csak ránézek és tudom"
" Ezeket rakosgassa fére és szortírozza"
moto gp most digi sport
"Repülni fog mint az ezüstnyíl Dzzsssíííí"