Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor 50nel kell egykerekezni városban .
Na erről beszéltem!Ezt nem akarom én!Engem sajnos motor nélkül is jobban ismernek a kelleténél!
van,csak az százezrek .de a műholdas sebességmérés ellen az sem véd ,de nálunk nincs még ilyen .
csináltam egy párszor nyugi ,csak nem tudtam hazamenni mert ott vártak a kapuban a parasztok ,motort a havernál betettem. hazamentem gyalog,vagy biciklivel sisakban és elhajtottam őket . ,de utáltak .a 12essel egyszer voltam ott,fél óra nem kellett és igazoltattak .
Akkor nincs tuti megoldás!
A motorom eladó!
Pest az más!Gyere csak haza és csináld meg K.....dán!
csak lézer ellen jó,de még használnak radart is .az ellen nem véd semmi.azt csak egy detektorral lehet kiszűrni,és lassítani. .
Ki mondja!
Havernak a Cuprán sosem jelzett,így nem tudta eldönteni,hogy rossz,vagy sosem megy trafi előtt.
Aztán talált egyet,ott kocsikázott előtte oda-vissza. És jelzett.
be kell tartani a sebesség határokat és nem lehet baj
én ha nagyon felbasznak leveszem a rendszámot,mert a nagyfaluban nem is kell .itt van hely fogócskázni ,idén már volt 2 .
Az egészen baráti,ha mindent tud(és nem felejt! )!
Blokkolót a kutyától vettem 35 péz, de én kértem róla számlát, nekem még visszajön az áfa az 8 ezer péz, tehát nincs 27-be, állítólag ez minden hazai mérőt ismer, majd ha módom lesz rá én is kipróbálom...
A hajtogatós módszer sem jó!
Még végül kénytelen leszek a KRESZ szerint közlekedni,vagy mi?!
Kutya a ZZR -ben azt hiszem 35 ért nyomja beállítással ,méréssel! És tudja az összeset!
Én úgy tudom,hogy van egy kódod/jelszavad,és azzal tudod törölni is.Szerintem arra gondolt,hogy ha elfelejtetted kérd meg újra!
a blokkoló már valami ,de radar ellen nem véd,és mögötted jövő rendőrautó ellen sem amiből mérnek,és közben felvétel is készül róla .
Most módosításba kitörlöm az adatokat vagy mi?
Az sem rossz duma! Csak ilyenkor körözni kezdik a rendszámot!
állítsd vízszintesre .rajta is van ,meg nem is látszik .csak úgy kell megoldani,h egy közúti ellenőrzésen megállítanak akkor egy mozdulattal vissza lehessen állítani közel függőlegesre. .
ismerek olyat aki átmatricázta kissé,és évek óta úgy jár .
valami megoldás jó lenne .
Igaz!
Mennyi a blokkoló?Tudja az összes használt kütyüt?
Modika válaszolt csak nem értem valaki?
És ha nincs a hátizsákban,de azt mondom,hogy indulásnál még megvolt,mert leellenőriztem,az vajon kerül pénzbe,vagy erős hitűek?
ugy töntöttem inkább, nem kockáztatok, elég ha a benzinkúton lekapcsol, ez ma már 100 ezret ér a blokkoló, meg legális...
Há mé adtad el?