Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"engem ne tanics nagy fülü" de a csoda bogyó jobb
vagy vetess le 1 gyertya pipiát
annó mi is sokat jártunk auto-versenyekre(Rabócsi,Nagydobos) de jó volt mert ott kalamolhattunk bármelyik boxban jön be a Varga Zoli(cigány becenevü) a boxba oszt mondja hogy csapkod a hátulja kanyarban........erre szedik le a hengerfejet kiérti ezt
Módosított lánckerék áttétel.
Mert beindítja?
Mondjad neki Ő csak rollerozhat a lábával, mikor ellene állsz ki...
Kösz
Még szerencse, hogy az Atv-n vidámvasárnap van, legalább van mit néznem, a paprikáról elkapcsoltam valami motor gp -volt, meg valami rosszi robogon vitt valami szerencsétlent, ki hallott már ilyet...
Jobbulást!
Ha lépcsőzni is tudna a gép akkor neked pont kifizetődő lenne Jimy Mondjuk egyszerre kéne a gázt és a féket taposni, mivel szinte el sem indulnál már oda is érnél...
Ez itt 6:36-tól érdekes, legalább megtudjátok honnan a Dzzzssssíííí
Á, nem bírok vele, csal.
Igen jó lenne munkába járni, de csak abban az estben, ha 420 méteren belül van, mert messzebbre nem megy szerviz nélkül.
Most éppen lement, de nyelni nem igen tudok, így enni se...
Holnap végre lát orvos csak valami csodaszert írjon fel ami azonnal használ...
Ezt, az eksönös féle 97-es kontra 2004 blokk közötti konfliktust, hogy értetted?
Tán elgyorsultad eksön 12-esét?
Nem is beszélve, hogy néhány méteren 50 litert fal fel belőlle...
Szívessen járnék egy olyannal munkába
Persze, ha a cég állná a munkábajárás költségeit...
Látom a láz beszél belőled, ezért nem is haragszom.
Falovacskára cserélted a 9-est Jól döntöttél, hogy gyorsabb járműre váltottál mit fizettél rá?
Bige jöhet...
Olcsó hobbi, nem is kéne.
Bezzeg a hayabusák.
Ja Action13 gépében meg egy 2004-es blokk alap van.
De valahogy nem bír a 97-es blokk alapú technikámmal.
Habár a hungárián este hazafelé csúnyán elpicsázott egy erőlködős cibere 1000 rr-t.
Napot!
A két top methanol autót néztétek kifelé jövet?
Egy futam,hengerfej le,dugók ki,stb.Az a nem semmi!
Hát igen, de 30 mp versenyzés, 2 óra szerelés.
Eksön!
A Papp Laci gépében egy '82-es Z1000-es blokkalap van.Megkérdeztem.Megint!
Jó reggelt!
Kb. 10pec volt bejutni. Midig volt valami gyorsulásos program.

Napot!
Na,jól van akkor!
Jó reggelt, Teve az rohad a munkahelyén, mivel mindenki "dolgozó ember" és ilyenkor senki nem ér rá, ma délután szabadulok fel, bánom hogy nem tudtam menni, remélem aki kint volt elmondhatja hogy megérte, a legközelebbin (augusztus) ott leszek. Actin jimmy sorry
Látod Bogyesz én így csináltam volna, dehát ember tervez...
Tényleg hányan voltatok? Tevéék elmentek végül
Na mesélj Jimy milyen vót? Meddig tartott bejutni? Nagy vót a tömeg? A vendégcsajsziról tegyél fel fotókat, had bánjam mégjobban miből maradtam ki...