a 3 at a munkaügyi központ kéri a c mellé amúgy meg nem kell ha a cég a saját árúját szálítja ha meg meg bukom akkor nem megyek többet ugyan ia a vizsgához nem kell
Ezt még nem törölték el, Sehol a világon máshol nincs pályaalkalmassági vizsgálat, ez egy nagy lefárasztás az egész meg pénzbeszedés... Ha kétszer begbux néhány évig nem vizsgászhatsz újra , ezt jó ha tudod
A pszihológus nőt meg ne qrvázd le azonnal, mert ha annál bux lehet soha...
Egyébként elég a páv 3? Miért nem csinálsz páv 2-őt az nemzetközire is jó.
Meg általánosan, ha páv kettőt kérvényezel és nem elegendő a teljesítmény, akkor meg szokták adni a következő fokozatot jelen esetben a páv 3-at...
Shanpionnal és gombaölővel nyomazsd itt a faluban van 1 faszi aki keni vágja a vegyókat van valami spéci cucca monilia meg hasonló szarságok ellen az én motorosom beszopatós,ejtőtankos és fára nem nagyon alkalmas csak ha le-fel jáccok a csővel
spanolj a kormánynál....vagy ott neked nem lehet? én ott állitgattam a holtjátékot de vagy volt 1 kis szünet,vagy ragatt az alapjárat 1500.2000-ren!de addig meddig baszogattama karbinál hogy ki szálasodott és szorult,majd elszakatt innentől kezdve tökéletesen müködött
Tűzelhalás ellen virágzás elején, közepén és a végén kell permetezni. Tavaly fájt a hátam, nem mertem a motorost a hátamra venni, el is száradt egy csomó gally a fákon, egy félig ki is nyiffant. Idén nem hagyom, kell az a meggybor, velem a monilia nem szórakázik...
Én sem értem mi a frászra jó az a tolóbowden Fazi beszélte belém, én meg mondom, ha már úgy is fizettem érte 3 ezret, ne a polcon álljon
Nekem meg most van lógása a gáznak, az, hogy adjon töltést, húzni kell a gázkaron vagy 3 mm-ert, alaphelyzetbe, ugyanennyit vissza is lehet belőlle tolni, holtjátékos...
Ez hobby, ma hét előtt itthon voltam, mondom szerelgetek egy kicsit, bár abszolút nem lett volna fontos, de a ház körül már minden rendbe fű lenyírva, megyfák lepermetezve, mit csináltam volna?
a gixeren amivel mentél nekem sem volt toló és sokkal jobb volt nem ingadozott az alapjárat mikor mozgattam a kormányt én nem is értem minek az bele annyival volt másabb nélküle,hogy volt 1 centi lógása a gáznak
Kapbe a pukkantyúm Fazi...
Unszolásodra felraktam azt a szájba b.szott tolóbovdent, (vót másfél óra) azt mondhatnám, hogy sokkal jobb vót mint lött...
Ez baromira nem csattan az alapállásba vissza mint amikor csak a húzó volt benne, szorul...
A pszihológus nőt meg ne qrvázd le azonnal, mert ha annál bux lehet soha...
Egyébként elég a páv 3? Miért nem csinálsz páv 2-őt az nemzetközire is jó.
Meg általánosan, ha páv kettőt kérvényezel és nem elegendő a teljesítmény, akkor meg szokták adni a következő fokozatot jelen esetben a páv 3-at...
Nekem meg most van lógása a gáznak, az, hogy adjon töltést, húzni kell a gázkaron vagy 3 mm-ert, alaphelyzetbe, ugyanennyit vissza is lehet belőlle tolni, holtjátékos...
Hogy van ez?
Unszolásodra felraktam azt a szájba b.szott tolóbovdent, (vót másfél óra) azt mondhatnám, hogy sokkal jobb vót mint lött...
Ez baromira nem csattan az alapállásba vissza mint amikor csak a húzó volt benne, szorul...