9mm-es és ott a helyszínen kiloccsantani az agyát a betonra, na zsidesz vagy rendet rax vagy eltűnsz, még mindíg sokan szavaztak a komcsikra, a zsideszesek meg elővették az ígérgetés fegyverét csak fordítva ne süljön el.
képes motor, sport, szupersport, fentről 5-ik hirdetés,15:19 kor feladva, 230e pénz, 89-évj, és kicci pénz, két hét és forgalmija van vagy cbr haccáz 320-ért.
se beszari.....az öcskös felirta a rend számát,és bement a rendőrségre hogy mi történt és hogy igazolvánnyal fenyegették!15perc hozták a csákót öcskös monta neki ittvannak a kolegák most mutazsd a flekót kiderült köze sincs a jardhoz sőt a lenyugdijazott határőr apja(biorendőr)igazolványával szaladgál kusban volt a patkány de gondolom volt,van háttere mert őt megbüntették 30ezere,öcsémet meg 20ezere,kissebb közuti rendzavarás miatt mert elhagyta a hejszint könyörgök akkor hogy tett volna bejelentést nincs igazság csak majd az enyém
na akkor ezt halgazsd meg szeki az öcskösömnek 1 szembe jövő patkány levitte a kocsijáról a tükröt(30 ezer)tudni kell hogy öcsém nem hajtja a szekerét mert uj Peugeot és nagyon vigyázz rá!na a lényeg megállt ugye ilyenkor szokás,a faszkalap is vagy 300méteről gyalogolt vissza öcskös mondja neki-ember levitted a tükröm hogy hajtasz át jösz az én sávomba?erre a nagydarab bumfejü előkap 1 rendőrségi flekót,hogy huzzon a kocsijába ha nemakar 30ezret fizetni mert hivja a kolegákat.....na öcsém de 1 beszari,2szer akkora mint én,mondja neki-nem éredekel kivagy mivagy levitted a tükröm fizess vagy betétlap!erre a csákó fenyegetve továb hajtott hogy örüljön az öcskös hogy nem bünteti meg
ott lehet,meg a dühöngőben .én nem tettem semmit ,csak ittam egy keveset .ezt a sportmotort is balfasz majmok moderálják,ez egész oldal egy elavult......ez pont olyan,h megyek motorral 70es tábla,mindenki 90nel megy,én is.állnak a sünök,és nem a Q7est,meg az X6ost,hanem engem állít meg mert gyorsan megyek . .
csak háború
tegnap beleolvastam az LFP-be