az a baj hogy nem tőlem tanult voltunk gyakorolni de az enyimet nagynak találta ugy gondolta ahosz szokjon amivel vizsgázik valami dugasz tolyota már eddig 220ba van plusz 30 a pót vizsga!alig várom hogy találkozzak az oktatóval mer álitólag levolt zsirozva minden vite is a csajom a liter pálinkát mert igy álapottak és még sincs papir jobb lett volna veszek magamnak egyet
"mert felűltetnek bennünket a mátészalkai feketevonatra és el akarják velünk hitetni, hogy a viner valcerra váltottunk jegyet"
Idézet a kommunistákhoz Torgyán József a 90-es évek közepetája...
Hát nem csodálkozok szegény zsuskán Én is megbuktam volna egy párszor, ha tőlled kellet volna tanulnom vezetni...
Egyébként mint kivétel aki nem motorral érkezik éppen rád céloztam, de sebaj gyalog is jöhetsz, csak már reggel indulj el addigra simán kécskén vagy...
Me mennyi má manapság ez a játék Zozó?
Nekem a C-m vót 160 az E-m meg 90-ven erre néhány vizsga és pótvizsgadíj, majd ebből vissza tudtam a végén igényelni 60 ezer forintot... így tokkal-vonóval se volt sokkal több 200-nál...
pipi ugy néz ki én ezt is kihagyom mivel gyalogos vagyok na a lényeg az asszony megbukott a mai vizsgán ugyhogy 2hét az ujvizsga meg ha sikerül 2 hét mire meg kapja Béla nincs Sanyi szopik ez van
árut szálitani árufuvarozó és autó mentő papiros kell különben mehecc üressen nekem annó 5ezer volt inkább a söfőr kártyát erőltezsd+a nemzetközit ha érvényesülni akarsz
Két dátumot foglaltam a nyaralóba az 05 15-16 vagy 05 29-30.
Jóidő függvénye melyik hétvég lesz megtartva, de jobb lenne a korábbi, viszont amíg az időjárás nem az én se..emből kel fel semmi biztosat nem tudok...
mindenkii meg van hívva aki szabaddá tudja magát tenni és szeretne egy kis főzés, ivás, beszélgetés, ismerkedést a motoros társakkal. Ott lehet aludni, de ágy csak korlátozott számban van azt a gyengébbik nem egyedeinek szánom éjszakára, mi majd polifóm+pokróc... Motorral történő megjelenés kötelező ezalól csak nagyon kevesek kapnak felmentést...
jaja!kb mint a diliház beülsz 1 gépbe(szimulátor)amit ha jobbra kormányozol,balra megy...ha balra,jobra megy gáz,fék,kuplung felcserélve majd agy nyerőgép amin szines gombok vanak,,,ha világit a kék,akék gombot nyomod ha ződ akkor ződet.....van vagy 5 szin és 1re jobban gyorsul ja és a végén meg kérdezik akartál e öngyilkos lenni lesznek még tesztek meg kérdések,de furfangos és becsapós mind
Idézet a kommunistákhoz Torgyán József a 90-es évek közepetája...
Egyébként mint kivétel aki nem motorral érkezik éppen rád céloztam, de sebaj gyalog is jöhetsz, csak már reggel indulj el addigra simán kécskén vagy...
Nekem a C-m vót 160 az E-m meg 90-ven erre néhány vizsga és pótvizsgadíj, majd ebből vissza tudtam a végén igényelni 60 ezer forintot...
Jóidő függvénye melyik hétvég lesz megtartva, de jobb lenne a korábbi, viszont amíg az időjárás nem az én se..emből kel fel semmi biztosat nem tudok...
mindenkii meg van hívva aki szabaddá tudja magát tenni és szeretne egy kis főzés, ivás, beszélgetés, ismerkedést a motoros társakkal. Ott lehet aludni, de ágy csak korlátozott számban van azt a gyengébbik nem egyedeinek szánom éjszakára, mi majd polifóm+pokróc...