Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem én fődim ,az asszonynak a konyhában a helye .ezek a tetves zsidó rákos férgek nem letiltották Eksönt ,nem tudtam hozzászólni .
nem vagyok éjjeli őr csak mondom hogy a jó melók éjjel vannak hosszu lesz az a 6 óra az asszonyal mert teszteltem a vezetéshez nem sok köze van kérdeztem is minek kellet 200at fizetni ha nem érti hogy lehet váltani,indexelni,tükröt nénki cd-t kapcsolgatni 1 szerre de én is igy keztem majd kitanitom és belejön
alvó éjjeliőr .
éjjeli őrré amortizálódtá ,hűűű hűűűű,ha az asszonpajtással mentek akkor hamar elillan az a 6óra .
vannak azért jó fejek töbségben nincs jogsim és a cimbik szoktak kivinni de ráuntak az 5-6órás várásra ha minden jól megy az asszonynak 21 től lesz jogsia aztán megint menet de a jó melók éjjel vannak....lázsd;éjjeli őr
vannak embereid ,akkor te mán tucc valamit,nem hiába Szöllő papa is megmonta,h a szabolcsi az olyan,h mögötted megy be a forgóajtón,és előtted megy ki ,de buzik ezek a pesti táposok,még a motorosok egy része is .
ne aggódj én amikor a másik oldalon voltam.... decemberi fizum 430huf volt kikaptam 172-őt
6ár az is bár nem voltam egy 7-e el fogytak a pilóták
elkezdeni nehéz aztán meg abbahagyni
na igen a 6ár ,jóisaz ,nem is értem néha,h mi a ráknak adózok havi 40ezret ,h gyógyszerre költsék .
munka helyi ártalom egy idő után hozzá szokik az ember
nem ismersz te még éngemet csajé ,elérem,h magadtól menj be yoda . .
nem hinném,hogy sikerülne
még igen,mert most kezdtem az ivást ,de 4 felest mán levertem,az elsőt kiöntöttem,mert az mindíg rossz ízű .
te sem szoktál aludni ,bezzeg ezek a fényrejárók,meg már horkolnak . .
és még lácc irni sokáig éljen
idén még nemnagyon ittam ,de a bátyámnak van szülinapja,és aztat ünepplem .
tuc élni fődim
téged teszlek ketrecbe te vad .főzni tudsz?
tedd be a hűtöbe,ha olyan meleg
mitől vagyok ilyen hülye ,megharapott fülemüle .
45fokos szilvát szürcsintek ,és rose-val kisérem ,nem mint ha érdekelne valakit , .
lóélyszakát .
Jóccakát!