Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Illetve ez van még a svábok-nál, de licites! A postát megkérdezhetem!
ZXR 750 H karb
a túra motorok között van egy 25kw-os cbr haccáz, linkelje be ide valaki, annak a csákónak akinek korlátolt a jogsija, úgye megmondtam és ócssssóóóóóóóóó
68 Ł -ért van Dynojet Stage 2 kittel J-L modellre való komplett karbisor!
köszönöm egy szelepet és egy vezetőt már cseréltek, a blokk is kint napozott a motorból, és a légköri nyomás mérhető a hengerekben,üvegszálas idomzat mert az eddigi pilóták csak estek keltek vele,az utolsó olajfúrótornyon dolgozó tulaj meg nem bele, rá akart tankolni:mukodj. akarom mondani gyulladj.
Nekem sincs! Ne is hívj!
HHHúúúúúúúúú! Az nagyon kemény lesz! H-hoz karbi? Most hívtam a haverom! nincs neki!
Kompresszió van még a hengerekben, vagy csak a légköri nyomás mérhető?
zxr 750 H karburátorsor kellene egy srácnak, mondták neki hogy ne vegye meg, megvette a lomot,most már be sem tudja indítani de ócsóban van szerinte, majd a végösszeget számold össze aztán nevess mondták neki,
A motoron volt a csizma?
Beszész itt össze vissza.
Akkor én már semmit sem értek/ tudok!
a motorja a csákónak
73000 km-t futott a csizmában, meg sem láccik rajta.
ha valakit érdekel, az esztergályos spanom mis-manca eladó lett, forma csizma 42-es méret újszerű állapotú jobb-bal csimma.érdeklődni itt :varga_robi@citromail.hu 20-6216622
hja és neki is zx9-e van 98-C,futott valós km:73000
"A" korlátolt vagy korlátozott
45 kw nem megy a jogsijához
Látom észhez tértél, és veszel egy motort ami megy az egyéniségedhez.
MÉH? Nem is rossz ötlet.
hé!
nehogy a MÉH-be!
Majd Sörci megpróbálja,ha akarja!
Nem mondom meg!
Jimy!
Honap hová vigyem a vázat?
Cím?
Én a Kardhegy utcában leszek 1 ig!De délelőtt átmegyek majd a Nagy Lajos Király útjára!
Tegnap mit akartál papi?
Mondtam,.....vagyis írtam hogy egész nap a motoron fogunk ülni/jajj a seggem /Csak este vettem észre hogy hívtál
Olaj:Én most10-50 Castrol raktam bele,asszem Fuchs volt benne
Eddig,kb:1000 km,semmi baj vele,a váltó puhább,kapcsolódik szépen,nem akad mint előtte.Szóval jobb mint volt
A hangja is szebb lett a gépnek