igen de estére már ugy próbáltam hogy nem gázzal hanem benyával gáz cső kikötve....érted?hogy melegszik e de nem ameik cső közzé beteszem,az hideg pedig a motor üzemi hőfokon van kering is lehet belevegősödik
dehogy haragszok csak kéne a gasss mert akkor a benyát tisztán hoznám(teletank)gass kint occco,és simán megy vele a vas csak mondom teljesen ledermed a reduktor de akkor is megy csak fosik a picsám hogy el szálok vele
bekötöttem azt a kurva vízet...kering is...de még ilyet nem basztam a hütő meleg, blokk meleg,óra jót mutat...de akár meik csövet bontom meg hideg viz jön belőle már mintha bekötöm közzé a gázt jó a fütés,beraktam közé,nem jó és nincs fütés....beraktam a henger fej és a szivató közé ott sem jó igaz ennek a vasnak a viz rencer nyomás alatt van és magát lágteleniti de istenem hova kössem tegyem a hütő közé
tisztelt Torgyán Jimy!én raktam bele a gázt,vagyis benne volt,de Sanyi komámnak montam hogy csinálja meg mert nem kapcsol mert ez már automata de nem ment ere a komám kivette(megoldotta)na meg kellett a hej de csak baszta a csőröm és visszaraktam meg csináltam egy 3 állásu kapcsolóra igy oooookkkkkkkkkééééé két körös,1ik a gáz,másik a viz(fütése)de az én béjemvém tudod egy csoda vas!akár honnan hozok vizcsövet bem melegszik kötöttem fütés közé,nem meleg,hideg inditó pillangó szelep közé(szivató)nem meleg de ha visszakötöm a csöveket a hejére akkor melegednek!azárt gondoltam ha nem kötöm be a vízet lesz baja!?tisztelt Mester
A te okosításod mára felfüggesztjük, meg melegszik a söröm.
Remélem neki meg a windóóz fagy a gépén.