hát ez röhej az biztos 9363 engem ugy vertek kékre ződre hogy hátra bilincselték a kezem és összerugdostak 8-an a 30kg-os 20-éves szar csimbókok erre büszkék lehetnek megettem volna mindet mikor a kocsmában civilben betámattam 1-et rájött a sirás meg hivta a kolegáit sunyiba néha ha meglátok 1 rendőr nőt elgondolkodok hogy mit tudna az csinálni mondjuk ha összeugrik vagy 10 cigó.......nem is kel 10,,,elég kettő,mit tenne vagy a 150kg-os 160 centis hogy futna 1 rabló után?nevetségesek az egész
Nyíregyháza-Debrecen focimeccs van most a stadionban nálunk.Voltam arra bicajozni.Annyi rendőr,mint a hajam szála!
Végignéztem őket.
Szembenézni egy sem mer!Hogy akarnának ezek bármit is tenni?
Nem tartom magam se kemény gyereknek,se semmi,de ezekből egyszerre ötöt vállalnék úgy,hogy gumibot lehetne náluk!
Taknyos,20 dekás hülyegyerek volt a 90 %-a!
Ezek rendőrök?!?
Ezek csak megélhetési rendőrök!
:
luckyzoli
[129706] tegnap 23:25
Te lovat te szopós? 10dkg párizsit egyszerre megennél meghalnál te szarjankó. Pusztulj és ne jopofizzál Te buzi, mert tényleg szájonbaszlak aztán sírás lesz a vége.
Hát igen
Ez az LFP
Jobb nem kikezdeni,mert akkor mindenki 1-ért,.........
Tavaly befejeztem,mert kicsit kezdett eldurvulni a helyzet,ami nekem már nem volt olyan vicces mint egyeseknek
cseréltem mert a másik hullámzott
miért csúszik
De hogy a feladatát egyik sem lenne képes ellátni,az biztos!
Végignéztem őket.
Szembenézni egy sem mer!Hogy akarnának ezek bármit is tenni?
Nem tartom magam se kemény gyereknek,se semmi,de ezekből egyszerre ötöt vállalnék úgy,hogy gumibot lehetne náluk!
Taknyos,20 dekás hülyegyerek volt a 90 %-a!
Ezek rendőrök?!?
Ezek csak megélhetési rendőrök!
luckyzoli
[129706] tegnap 23:25
Te lovat te szopós? 10dkg párizsit egyszerre megennél meghalnál te szarjankó. Pusztulj és ne jopofizzál Te buzi, mert tényleg szájonbaszlak aztán sírás lesz a vége.
válasz erre előzmény
Ez az LFP
Jobb nem kikezdeni,mert akkor mindenki 1-ért,.........
Tavaly befejeztem,mert kicsit kezdett eldurvulni a helyzet,ami nekem már nem volt olyan vicces mint egyeseknek