Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na zsenikém, ( Dr. Bogyó jogász)
A gáz ez irányú tevékenysége, hőelvonással jár, a környezetüknél hidegebb tárgyak pedig, párásodnak ez akár jég képződéssel is járhat. Eme esemény a gáz útját befolyásoló alkatrészek keresztmetszet csökkenését is előidézheti. Ami kevesebb gázáramlással jár. Ha aki beszerelte, nem épített be fűtő betétet, akkó szard le ártani nem árt.
na szerelő téma:igaz nem két kerekü a béjemvébe(Jimy )beleraktam a gázt LOVATO nevezetü na most az a hejzet hogy mükszik meg minden de kivülről teljesen lefagy de megy......ez árt neki?vagy elromolhat?mert nem igazán szeretnék hamarabb oda érni a tervezett helyre
Ha megtalálsz meg......, ha nem akkor ott leszek az ajtó mögött.
Honap délelőtt kereslek!
Ez kb. 7-8000 Ft-ot ért, de akkor is kifizette kb. a felét a cigó, nekem.
Tavaly én is összeszedtem a lomot aztán leadtam!Rossz kályha meg öntöttvas kád stb. Kb 2 óra melo volt vele de kaptam a lom ért 19 ezret!
Mi két éve csinyátunk rendet vidéki kéglinknél, pont jöttek a szinesfímesek, kihordattam velük amit az előző tulaj ott hagyott, megköszönték, és adtak 3500 Ft-ot.
De van! Csak 70 Ft-ot adnak kilójáért!
Mé, nincs rossz aksid?
Remélem nem tévesztem el a címet aztán valami színesfím gyűjt helyre viszem! Ma a cigók elvitték vona má! Basssza meg nem tudom hogy mi a picsábol állapította meg hogy alu! Itt ordíbált a kapu előtt! mondom má kimegyek mi az anyja p akar! erre ő! Ázt áz álumínium vasat elvinnyé ha nekem nemkő! Mondtam néki! 30 ezer! Erre őőőő! Nehíz?Az! bazd meg! Rossz akku nyincs? Na ekko küdtem el a picsába!
Várd meg míg kifizeti a csavarokat, utána dobd ki, úgy is csak elhagyja.
Jelenleg nincs csavarom pipi de rendelek me nekem is kő 2 garnitura! meg akko neked egy!
Azé erre nem veszek mérget, hogy megtalálja
Basi, ha van inkább hozzad...
Estét Urak! Nincs valakinek elfekvőben ZR7-hez (2001) indexbúrája? 1 db kellene, vagy komplett index ha úgy van. Bal első.
Action13 ement megkeresni.
Ja basi, ha mégy jimyhez, azt van még efekvőben fekete idomcsavarból egy készlet azt nyugodtan hozd magaddal, mert amit kűdté az ott kallódik valahol az M6-os autópálya középső szakaszán Fazi jóvóltából (lehet sose bocsátom meg neki...
Basi a vázat nyugodtan rakd le a teve utcai rendőrpalotánál, jimy oda olyan köze lakik, hogy az ablakból látta amikor a Kis Ernő lehugyozta ódalba a rendőrséget majd elbattyog érte, onnan hátha nem viszik el
Akkó tedd ki mikor keresik, akkó a dupláját éri, mint a trabant teletankolva.
Szeki valaki a motorszerelés topikba kérdezi, hogy jönnek le a kuplung rugók a 750-es gsxr-ről.
generátor deknik eladók.
na felhívott az ipse, még szegelnek, holnap ad választ, én is akkor szólok,ha nem szól de megígérte,akkó egy bazi krumplit verek a kipufogólába ha meglátom oszt emlékezzen hogy mit mondott
kb 3 évig kerülgették,egy festő lefestette az idomokat oszt jó van, most hogy már a lom alól ki sem láccott a festő megvette óccóér kb 130-145e valahogy így és elkezdett költögetni reá, már a hangját hallotta meeeee egyszer felsírt a drága de abba is hagyta, most meg matekolás, meg a vakmacska a sötét padláson szindróma tapogatnak-telefonálnak kétségbeesetten hogy mi lesz, nem baj lesz mááá aki bomt majd debrecenbe zxr750-t
Mé van az hogy az ember elpofázza százegyszer hogy mit nem kő megvenni és mégis elmegy megnézni ! Sőőőt még el is hozza! Aztán mikor költeni kell rá(mert kell rendesen) akko meg sír a szája hogy milyen drága hozzá minden!
Én eztet nem értem!
Erre mondják azt hogy amíg szar van addig van veréb is!
kösszentyű, már csak csókát kellene valahogy előcsalogatni amelyik ilyet keres, és tenni a vonatra oszt mennyen nézni
Még ezt találtam, ez postázza az EU-ba de nem írt árat!
Csak azt hogy 99€!
ZXR 750 H2 karurátor