Na zsenikém, ( Dr. Bogyó jogász)
A gáz ez irányú tevékenysége, hőelvonással jár, a környezetüknél hidegebb tárgyak pedig, párásodnak ez akár jég képződéssel is járhat. Eme esemény a gáz útját befolyásoló alkatrészek keresztmetszet csökkenését is előidézheti. Ami kevesebb gázáramlással jár. Ha aki beszerelte, nem épített be fűtő betétet, akkó szard le ártani nem árt.
na szerelő téma:igaz nem két kerekü a béjemvébe(Jimy )beleraktam a gázt LOVATO nevezetü na most az a hejzet hogy mükszik meg minden de kivülről teljesen lefagy de megy......ez árt neki?vagy elromolhat?mert nem igazán szeretnék hamarabb oda érni a tervezett helyre
Mi két éve csinyátunk rendet vidéki kéglinknél, pont jöttek a szinesfímesek, kihordattam velük amit az előző tulaj ott hagyott, megköszönték, és adtak 3500 Ft-ot.
Remélem nem tévesztem el a címet aztán valami színesfím gyűjt helyre viszem! Ma a cigók elvitték vona má! Basssza meg nem tudom hogy mi a picsábol állapította meg hogy alu! Itt ordíbált a kapu előtt! mondom má kimegyek mi az anyja p akar! erre ő! Ázt áz álumínium vasat elvinnyé ha nekem nemkő! Mondtam néki! 30 ezer! Erre őőőő! Nehíz?Az! bazd meg! Rossz akku nyincs? Na ekko küdtem el a picsába!
Ja basi, ha mégy jimyhez, azt van még efekvőben fekete idomcsavarból egy készlet azt nyugodtan hozd magaddal, mert amit kűdté az ott kallódik valahol az M6-os autópálya középső szakaszán Fazi jóvóltából (lehet sose bocsátom meg neki...
Basi a vázat nyugodtan rakd le a teve utcai rendőrpalotánál, jimy oda olyan köze lakik, hogy az ablakból látta amikor a Kis Ernő lehugyozta ódalba a rendőrséget majd elbattyog érte, onnan hátha nem viszik el
na felhívott az ipse, még szegelnek, holnap ad választ, én is akkor szólok,ha nem szól de megígérte,akkó egy bazi krumplit verek a kipufogólába ha meglátom oszt emlékezzen hogy mit mondott
kb 3 évig kerülgették,egy festő lefestette az idomokat oszt jó van, most hogy már a lom alól ki sem láccott a festő megvette óccóér kb 130-145e valahogy így és elkezdett költögetni reá, már a hangját hallotta meeeee egyszer felsírt a drága de abba is hagyta, most meg matekolás, meg a vakmacska a sötét padláson szindróma tapogatnak-telefonálnak kétségbeesetten hogy mi lesz, nem baj lesz mááá aki bomt majd debrecenbe zxr750-t
Mé van az hogy az ember elpofázza százegyszer hogy mit nem kő megvenni és mégis elmegy megnézni ! Sőőőt még el is hozza! Aztán mikor költeni kell rá(mert kell rendesen) akko meg sír a szája hogy milyen drága hozzá minden!
Én eztet nem értem!
Erre mondják azt hogy amíg szar van addig van veréb is!
A gáz ez irányú tevékenysége, hőelvonással jár, a környezetüknél hidegebb tárgyak pedig, párásodnak ez akár jég képződéssel is járhat. Eme esemény a gáz útját befolyásoló alkatrészek keresztmetszet csökkenését is előidézheti. Ami kevesebb gázáramlással jár. Ha aki beszerelte, nem épített be fűtő betétet, akkó szard le ártani nem árt.