Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehhez nem(sem) értek!
óóóóó én is mellé szoktam ütni ha csipi a szememet a fing mi van a vicces haveroddal?nem jöttök el erre
nem hengerenkénti sajnos direkt azért vettem azt a vasat hogy a határra benya gáz a srác monta hogy jó csak nincs benne gáz!raktam bele és nem ment pedig valami automatikus ami meleg motornál 2000fordulat felett kapcsol be de semmi és Sanyi haver javitás képpen kihajigálta belőle de unalmamban visszaraktam és megcsináltam egy 3 álásu kapcsolóra(mint a régiek) és igy mükszik,akkor kapcsolom amikor akarom sőt csak gázzal is beindul,de az a fránya viz az nem akar melegedni mondom skár hova kötöm közzé,és le dermed a reduktor(lefagy)de megy tovább ugy is!na most igy lehet vele menni?
+d
Cső!
Nekem a Corradómba benne volt a gázrendszer,én csak azzal jártam,amíg a t.köm tele nem lett az állandó beállítgatásokkal(magától változtak benne dolgok),aztán kilöktem belőle a p.csába!
Egy Ladám is volt mellette(melós ),abban is benne volt.Azzal kevesebb baj volt,bár megnyugtatóan hibamentesnek az sem éppen volt nevezhető!
Nem valók ezek semmire,kivéve ha hengerenkénti befecskenezős,azok jók.De drágák,sosem hozza vissza az árát!
akko ezért vagy belga értem már
irány a melóó pfúúúj
üüüüüüüüügügyügüüüü
udv mindenki szeva Pipi szerintem a vasnak keringési problémái lesznek vagy levegős(magát légteleniti)mert ami csövet meg bontok az rögtön hideg marad pedig folyik a viz rajta na ezt nem értem Sanyi mester monta hogy nem lehet filyton gázzal menni mert kinyirja a motort,csak ugy hogy benyával megmelegited aztán gázz,pedig van 1 cimbim aki 4 lve csak gázzal jár na a lányeg hogy monta hogy kéne a melegviz az Lpárnak(elpárologtató)mert ha nincs csepfolyósan megy a cucc és meg eszi a dugót,gyűrűt mert ami a lényeg ebben a fosban hogy eredeti a motorja és nem eszi az olajat(92-es)na ezért kérdeztem hogy viznélkül használhatom-e hátha van,volt valakinek tapasztalata vele neked dermett le a reduktor Pipi?
Reggelt
Jó reggelt!
Nincs mit.
Pálinkásat,köszönöm fődim.
3.dik, a bronz azért összejött, Jó reggelt mindenkinek.
Szeva Bogyesz a gázzal azé csínnyán én az előző Toyotámat hajtottam ilyen Lovat-ós trükkel.(2000-es benzines vót ) Nem lenne ezzel gond, de én 5 éven keresztűl csak gázzal jártam vele, azt egy kicsit megmammogtatta a tömítéseket, szimeringeket
Amikor beszart a gázrendszer, (mer időnként eltömődött a szűrő ilyen grafitporos dógoktól) akkor kénytelen voltam visszakapcsolni benzinre akkor már 17 litert fogyasztott belőlle...
Állítólag úgy szól a nagykönyv, hogy egy tank gázmenet után járni kell egy tank benzinnel is, szóval kb. felesbe kéne használni...
Állítólag...

Ő volt az áldozat, eladtam valami néger felvásárlónak, ment ki az óutó afrikába...
Az utolsó pecám vele, rá egy hétre elkelt...
2-ik
1-ső
nem olyan fajta embőr a te kis jány de viszont lehet elhagyta a vadmó......ás maradt neki a kus
érzékeny az új nevére
na mivan vasutas sztrályk van vagy beütött a 45%-os vegyess
nem baj én is szeretem a nagy faszu nőket
na most már ne hagyd magad te vagy a vadabb
buzi a gyerek igazi meleg feeling ez a név egy pasinak
ezt a nevet most regelted? érdekes re sikeredett mókuci
lebuktál eksön