Hát födim el vagyok keseredve, mikor beszéltünk telefonon nem mondtad hogy alartok enni.Felerészben van egy kis falusi zabáldám a Kozármislenyi lahajtónál eldugott, de oda navigáltalak volna,nagyon, nyagyon,kedvezményesen, modhatni szinte ingyen, hitalak vona meg benneteket nade legközelebb Pipit hozzad, mutatok én ollan kanyargós utat hogy beszarás ott lehet villantani, jó gumi kell a vasra, az legyen, meg fasza ruha,fék,oszt hagy mennyen.
ja két tükröt koccoltam a hungárián,de ez előfordul .a villamos síneken közlekedtem szabályosan(munkahelyi ártalom ) ,és a pékeknek nem tetszett ,és utánam fordultak szemből villogva ,de hiába mert esőben sem megyek lassabban .idén eddig Action-sünök 3-0 .
Hali Fődim! Pécsen, nem találtunk kajáldát a hatos mentén , igy Mecseknádasdom ettünk. Egész átalakult a város mióta nem voltam arra.
Nagyon nem búcorogtunk Pécsen helyismeret hiányában.
Majd legközelebb. Úgyis elakarom vinni a pipit kanyarogni a Mecsekbe.
Pálinkásat uraim, hát nagyon jó lett volna veletek össza futni itt Pécsen. De a kötelesség vidékre szólitott, Jimmy fődim remélem az élen haladtál, és a többiek mögötted legközelebb pontositunk, és kis pihi itt nálam azé remélem fasza vót
teve tehet mindenről ,nála szereltem szombat estétől vasárnap reggelig aztán béaludtam ,fél 5ig utána befejeztem a szerelést fél 9ig .és még csak az egyik csapágy van kicserélve .
sajnálom,h nem tudtam menni,de amúgy sem lett volna pénzem . .majd kunmadáron rákkendóó .
nem tudom Fazikám majd jövő év februárban kell ujra vizsgáznom és ha vennék motort ugysem birnám ki hogy nem menjek vele de tudod van még 1 letáratlan ugyem és nem hiányzik a baj főleg ha meg usznám felfuggesztettel talán télen veszek valamit akkor occo,és meni sem lehet vele ugy hogy jövőre de majd ha jöttök motorral gyere és majd nézegetem
Az a motor csak egyenesen tud menni
Pedig a gumi teljesen ki van fizetve
Nagyon nem búcorogtunk Pécsen helyismeret hiányában.
Majd legközelebb.
sajnálom,h nem tudtam menni,de amúgy sem lett volna pénzem
Action13 fejtsd ezt ki bővebben.
Tegnap ménemjötté? egy huszasból megúsztad vóna...
Nálunk esik az eső
Csako nektek
megbeszeltuk ,hogy himiek diktaljak a tempot ,mivel ketten voltak.
Ahogy ki ertunk a palyara, pipi +bontos egybol nyelgaz