Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem frász, mis-manc!
Volt más gond is. Majd híllak oszt eeemesélem...................
köszönöm a tanácsot ,jimy apó már rendelt nekem valamit ,ha nem lesz jó akkor veszek az rmc-ben .
na akkó még egyszer nekifutunk annak a féknek, de akkó mán én a dugattyúra felszerelve küldeném a frászt, ószt majd a pipi találkán ideadja nekem az övét.
530 did hez jó az rmc-s írisz patentszem, de az rk az kisebb csapvastagsággal dolgozik igy nem jóóóóóó. de 100ló felett nem szerencsés hagyomános patentszemet feltenni, a kikönnyített nittelőszemhez meg szerszám kell a pontos felszereléshez.rmc-ben 1200 magyar pénz.
az eredetin nincs,ki kell nyomni egy csapot befűzöd visszanyomod, ennyi. az után gyártott nittelős,de amit vettem 9-es abban is cseréltek vez.láncot, újat tettek bele és ótán is csörgött mint egy zsák dió, mondom a csókának lefogadom a feszítő ékelődött be, hát úgy volt, megkaptam grátiszba a paraszt motor mellé, ha kell valakinek ócsóért viheti, a vez lánc ritkán nyúlik ki a 9-ben.
9363
irtad,hogy kicsit lötyögős a tükör,amit elpostáztál!én ugy vettem észre,hogy ha tekered,akkor szorul!tehát felszerelve mint a csavart tekered,és megszorul!az enyémen legalábbis igy müködik!
Van ez férfi méretben is?
Mit fizecc, hogy elhozzam?
bocs tavalyi nem 2008-as
2008-as Gilera Runner 50 sportrobogó piros szinben gyakorlatilag teljesen uj állapot, cserélném Sportmotorra, képeket késöbb, elérhetőségeim az adatlapomon,
Egyeltalán nem sürgős!
Előbb vedd át,nézd meg.
Ok, köszi! Intézem nemsokára, csak szabaduljak már innen
na erről beszélek és a csajok
31118 hsz!
Ne is mondd! Volt egy próbálkozásom nem olyan rég, egy közeli kisvárosban csináltam egy kocsmát. Mindenki étolajjal járt, de nem ám bolti szarral, egyből a présüzemből (vagy mi a neve) hozták. Mondom magamnak, ezt én is kipróbálom, mi bajom lehet. Végülis a macerán kívül teljesen jó volt, de amikor hazaértem éjszaka, még órákig vonyítottak a kutyák az utcában
én már ezerszer montam hogy a főző olajtól nincs jobb az összes csaj veled akar majd lenni mert a szagodból itélve azt fogják hinni lángosos vagy és tele vagy lével lesz 1 csomo kutyád macskád akik mindig utánnad koslatnak és lesz rengeteg szerelő barátod
Ha újat veszel jár hozzá. RMC segít...
Engedd le, nem való az a fasza olaj abba a motorba.
nekem repsol 10W40 van benne tökéletes.
Örök téma: milyen olajat vegyek a vezérgépbe ('98)? Már arra sem emlékszem, most milyen van benne
Vásárólyá valami hasznos cuccot a mocidhoz, pl. kardánszett, szíjhajtás kitt.
akkó már ketten nem értjük . ,bánja a kánya,majd lesz valami,mert olyan még nem volt,h nem lett volna valami , .
Nem értek én ehhez azé gondótam nem mindegy ki csinyáta.
mindegy az,h ki gyártja ,az 530 az 530 vagy nem . .