9363 megveszel egy akkumlátort mert hülye vagy azt van képed visszavinni, hogy bocsi mégsem ez a sz.r?
Én a botos helyébe úgy hajintottalak volna ki, hogy hasoncsúsztál volna a kijáratig... De minimum levásároltattam volna veled a lóvét az tuti...
De lehet, hogy neked van igazad, mivel fél kilónál nincs kisebb kiszerelésű kenyér, így sajnos minden 3-4 nap ránkszárad vagy negyedkiló. Mondom is majd az asszonynak, hogy azokat vigye vissza mérjék le azt adjanak helyette pénzt vagy cseréljék ki újra...
Na ez mind meg volt csak a pcihomókuci nem faggatott de aki sokat játszik számítógépen annak könnyű először be voltam szarva mert az előtérben egy srácot háromszor hívtak vissza mert nem tudta meg csinálni a számítógépes cuccokat de ezek szerint ÉN ZSENI VAGYOK
Téged meg Kanári nem értelek Egy éve szegelgetitek Szekivel a vasat, új vázad is van csak át kéne rakni rá, a célegyenes előtt eladod? Ha már ennyit küzdöttél vele legalább egy kicsit élvezzed, azt majd eladod utánna. Megcsináltad másnak?
A 700 pézé szerintem nem merül le a telefonod az érdeklődőktől, ha el is tudod adni 500-600 között nagy mázilval, már annyiba van neked is alsóhangon, akkor meg miért nem használod inkább? Vagy tesó neked adta a 10-est?
Na meséj milyen vót a vizsga.
Húsz perc, nekem órahosszákról regéltek, egy csomó pszhihológiai teszt, meg egy csomó idegesítő nyomkodósjáték, meg a trabantkormányos "tartsd a vonalon" játék...
Úgy látszik már nem viccelnek az árakkal zozó
Én az A, B-t 12 ezerért raktam volna le 92-ben ez annyival lett több, hogy a pótvizsgadíjjat ki kellet fizetnem, meg vennem kellett plusz tíz órát de 15 ből így is kijött...
2006-ban a CE-m 200 ezerben megállt...
Na Fazi ez úgy lett jó, hogy tök lazára kellett hanynom a tolót, a húzó is kicsit laza maradt. Mostmár visszacsattan alapállapotba, de holtjátékos néhány mm-erel. Most lettem kész tank is fenn Legfeljebb nagyobb csuklómozdulattal indulok
A sztenderkapcsoló meg megjavult Pedig le akartam szedni, hogy megnézzem mi lehet a baj, mert múlt vasárnap elindultunk sztenderrel Még jó, hogy az első kanyar jobbos volt, meg hogy szólt Bontós...
Úgyhogy azt nem kell csinálni, pedig valamit úgy szétszednék még rajta...
Én a botos helyébe úgy hajintottalak volna ki, hogy hasoncsúsztál volna a kijáratig...
De lehet, hogy neked van igazad,