Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megérkeztünk Legközelebb fazi korábban megyünk.
cső fazi látom ma vártáztatok egyet elbirtál a pipivel de őszintén
Probaltam elkapkodni a szemetedet pipi
Szevasztok trogerek
tipikus ugyvéd
kérezd meg Iklódi Szabit
4. kép,az az arc!
hja zx10r le mans 1 hely. már hosszútávon megbízható.
akkor ezt is nekem kell mecsinálnom
Az első jó kép!

Na joccaka,fáj a seggem,a nyakam,...........

nem ülök motorra 1 hétig
ugylátom Fazit már ismerik neki már nem attak porcelán tányért
De papás tempóban nem 11 litert zabál a motorom pipike!
140-es utazóval 5.5 L/100 2 személlyel
Monnyuk mikor bütyökvágó meg baba eltüzött előlünk aztán én is megkergettem kicsit,260-ig araszolt a mutató
Hello!

A 9esemre szeretnék bukógombát esztergáltatni!Nem nagyon tudom,hogy hogy működik ez!Haverom csinálná meg!Valaki ha tud méreteket küldeni róla,vagy ami kell,azt megköszönném!:)
Pécs betámadva...
6 dl, ment bele ahogy hazaértem, ennyit evett 2000 km-en (csere óta tavaly valamikor) nem volt még utánöntve...
Én általában nem a túrástempót nyomom egyedűl, hazafelé a síma hatoson is kétkilóval jöttem, úgyhogy szerintem ennyi km-re rángatva, elfogadható fogyasztás olajból előtte amíg castrolt használtam, szinte egy telitankhoz ment egy liter olaj...
Azt szerette... felzabálni...

Na 9363, ma volt alkalmam 86 km-ert megtenni, 130-150-es papás tempóban. 86 km 4.99 liter benzin...
Persze Fazival mikor 270-eket húzgáltunk, azt huzamosabban rááltunk utánna 200-ra akkor vakargattuk a fejünket, hogy hogy érünk pécsig, mert még volt 56 km-er. De egy omv kút megmentett...
még a kuka is ZŐŐD

fasza kép!
az ok,hogy még mindig nem jó a féked 1 szerü aza baj,hogy nem a megszokot munka fázis van folyamatban ....a hátsó kereket kivette Jimy? na ugye megvan a problem
Hukk ,fele barátom
Ninják mi? Nem tudom, ha adnék a kezetekbe egy szamurájkardot nem-e fordítva fognátok meg...
Nem is volt benne 2 liter,nemtoom mivel keni azt a motort
Viszont a hangja,.......
Húúúúú basszátok meg,..........fenomenális
Akkor leközelebb inkább whyskizzen a Jani...
A 3 cappy volt drága