Addig keresgéltünk csárdát zabáni, hogy majdem visszaértünk faziékhoz iváncsára
Jó volt a kaja, a bontósjani nem tudom mit evett 2600 -ért
Vagy az itala volt ilyen drága...
A hármat azért mutatom mert ez a csapó 3 volt...
Amikor a fénykép készült akkor még fogalmam sem volt, hogy megint tök feleslegessen szedjük szét a fékemet harmadszorra... Igazából csak a helyszín változik a munka mindíg ugyanaz, elsőfék levesz, visszatesz...
És aki abban a hittbenvan, hogy ezt azért csináljuk, hogy be legyenek járatva a csavarok, hát ki, kell, hogy ábrándítsam, ugyanis a fékolajtartáj egyik csavarját, vésővel tekertük ki...
Szóval ez pusztán HOBBY...
tanktáska hányszor monnyam még, a hátitáska iskolába járni van kitalálva, egy csóka r6-al ment brűnbe a moto gp futamra és félrecsúszott az üléstáskája, minden cuccának csak a fele maradt meg, ott járkált felalá a maradékokban.
Ha nem gányolták még szét a blokkot akkor alul nem tudod levenni a vezérmű láncot! Csak az marad hogy az újat patentszemmel rakod össze! Vagy végtelenített láncot blokk szétszedéssel rakod be! A gányolást nem javaslom!
Asszem én 500 körül megúsztam...
Persze azért lettek károk...
Te Fazi, ami még a hátitáskámból kirepült, úgy 200-220 környékén a cigaretta mellett, tudod mi volt?
Basi csavarjai... Még jó, hogy kettőt sebtében felhasználtam nálatok, így 2500-ért lett két csavarom, végül is bolti áron lett...
csá !
elkéne...
zx9r - b motor blok vezérmü lánc csere hogy jön ki ?
a henger fej is le van véve csak alul nem tudom ki veni a fötengely végénél lévö fogaskeréktöl és az gondolm fiksz mert aról kapja a gyujtást!? segitsen már valaki mert már nagyon menék!
Pipi hangsebességgel közlekedik,őt nem érheti el semmilyen szerv sem,főleg hogy a légtérzár miatt a légierő is a földön marad!
A többiek pedig megbújnak az ő árnyékában!
Jó volt a kaja, a bontósjani nem tudom mit evett 2600 -ért
Vagy az itala volt ilyen drága...