Kár, pedig tudtam volna rá vevőt. 500K körül keresne ZX9-et 98-astól. Lehetőleg idomosat, természetesen Magyar papírral.
Nekem a 10-est elég nehezen vitték el a kinti papír miatt. Az állapotát csak egy köcsög kritizálta. Belépett a hálóba, és 10 másodperc után azt mondta, hogy ebben a motorban több km van (át se nézte).
Már késő megvettem a motobat-ot 9900 Ft ért (gondozásmentes)
Délután hozzák is teljesen feltöltött állapotban számlával garanciával! Egyébként, ha érdekel valakit, akkor a Biker-Wprld-nél most az NGK CR9EK gyergya "csak" 2900 Ft/db.
nekem csak yuasa és max varta, banner és társai nem akar a pöcs motort tologatni mee a névtelen dobozokat elfelejtik rendesen összehekkelni, a cimbi amerikás B-jébe 11-éves az akksi és viszi az indítómotort mint csiga a taknyot csak keveset jár vele, amikó indít előbb meg kell várni míg négyhengeres lesz a vas utána lehet indulni, egyre kevesebbet megyünk egyre többet várunk el tőle.
a konkrét válasz nem azé me sedu kérdezi= soha=
annyira összerakom hogy levizsgáztassam a vázat meg műszaki legyen a forgalmin sztán darabonként had vigyék, nincs értelme összerakni.már 500 környékén egybe rendbe kapsz amit be kell regisztrálni, egyre több motort hoznak kintről és a többség azt keresi, ha magyar forgalmija van a motorodnak csak fintorognak ha külföldi viszik nyakló nélkül, én meg majd adok nekik alkatrészt mikor perecke van amíg tart a két kék.
a paraszt gép hátsó idomját levéve az indexek vezetékeit nem széthúzták ááááááááááááááááááááááááááááá megfogták és az idom sarkánál elvágták, ott villogott a 12v sistiri a levegőben meg lehet még a vázon is, és sokan nem értik miééé égnek ki járművek, főleg ha megbiztosítják 30 A-el a 0.75-ös vezetéket.
Olcsón lehet hogy szart kapsz nem gondolod?
Kutyánál van asszem,beszélj vele is!ZZR topic
Persze ezzel nem Jimy bácsi bótját akarom rontani
Én tavaly 12-ért kaptam tőle
Nekem a 10-est elég nehezen vitték el a kinti papír miatt. Az állapotát csak egy köcsög kritizálta. Belépett a hálóba, és 10 másodperc után azt mondta, hogy ebben a motorban több km van (át se nézte).
Délután hozzák is teljesen feltöltött állapotban számlával garanciával!
annyira összerakom hogy levizsgáztassam a vázat meg műszaki legyen a forgalmin sztán darabonként had vigyék, nincs értelme összerakni.már 500 környékén egybe rendbe kapsz amit be kell regisztrálni, egyre több motort hoznak kintről és a többség azt keresi, ha magyar forgalmija van a motorodnak csak fintorognak ha külföldi viszik nyakló nélkül, én meg majd adok nekik alkatrészt mikor perecke van amíg tart a két kék.
Az ára is ennyi volt
Unibat - 11.550 Ft
Akksit címre viszik.
Itt
17e volt az eves de az megterul
Kutyánál van asszem,beszélj vele is!ZZR topic
Persze ezzel nem Jimy bácsi bótját akarom rontani
Én tavaly 12-ért kaptam tőle