Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jimybá nem kel a kapcsoló csak azért szólok mert reggel mikor hivtalak szerintem még nem voltál képbe igy le irom ide is
Fazi koma ép most kaptam levelet a VPÉRNYH-tól,hogy mehetek az audiért+a mobilomért vedd meg alkatrésznek S6-4.2 v8 csak az a baj hogy totál kááár kár
Kár, pedig tudtam volna rá vevőt. 500K körül keresne ZX9-et 98-astól. Lehetőleg idomosat, természetesen Magyar papírral.
Nekem a 10-est elég nehezen vitték el a kinti papír miatt. Az állapotát csak egy köcsög kritizálta. Belépett a hálóba, és 10 másodperc után azt mondta, hogy ebben a motorban több km van (át se nézte).
Egyébként nekem most Unibat-volt benne 3 évet bírt.
Helyesebben A Biker-World-nél!
Már késő megvettem a motobat-ot 9900 Ft ért (gondozásmentes)
Délután hozzák is teljesen feltöltött állapotban számlával garanciával! Egyébként, ha érdekel valakit, akkor a Biker-Wprld-nél most az NGK CR9EK gyergya "csak" 2900 Ft/db.
nekem csak yuasa és max varta, banner és társai nem akar a pöcs motort tologatni mee a névtelen dobozokat elfelejtik rendesen összehekkelni, a cimbi amerikás B-jébe 11-éves az akksi és viszi az indítómotort mint csiga a taknyot csak keveset jár vele, amikó indít előbb meg kell várni míg négyhengeres lesz a vas utána lehet indulni, egyre kevesebbet megyünk egyre többet várunk el tőle.
a konkrét válasz nem azé me sedu kérdezi= soha=
annyira összerakom hogy levizsgáztassam a vázat meg műszaki legyen a forgalmin sztán darabonként had vigyék, nincs értelme összerakni.már 500 környékén egybe rendbe kapsz amit be kell regisztrálni, egyre több motort hoznak kintről és a többség azt keresi, ha magyar forgalmija van a motorodnak csak fintorognak ha külföldi viszik nyakló nélkül, én meg majd adok nekik alkatrészt mikor perecke van amíg tart a két kék.
Nekem is ilyen unibat-om van
Az ára is ennyi volt
a paraszt gép hátsó idomját levéve az indexek vezetékeit nem széthúzták ááááááááááááááááááááááááááááá megfogták és az idom sarkánál elvágták, ott villogott a 12v sistiri a levegőben meg lehet még a vázon is, és sokan nem értik miééé égnek ki járművek, főleg ha megbiztosítják 30 A-el a 0.75-ös vezetéket.
Szeki a kék mikor lesz kész?
MotoBatt - 9.890 Ft
Unibat - 11.550 Ft

Akksit címre viszik.

Itt
tegnap nekem is leszakadt pár vezeték magától a paraszt motoron, most talizok a starbikével ótán életre keltem a ződ sárkányt már ha az is akarja.
Ki mászott az ülés alól, és a garázs padlóján tekereg mint a kígyó..............................
12v 10ah kell belé, a savast meg ne vedd , az nem bele való és csak a galiba van vele.
Most próbálok olcsón akksit venni.
megvan már az elkóborolt áram?
12V 10Ah ha lehet zselés , de ha nagyon drága, akkor jó a sima is.
8 AH
ááááááááááá,17000 volt polcról
Mekkora aksi kő bele, nincs kedvem megnézni, most macera hozzá férni.
Jó átbaszott.
Az sem
17e volt az eves de az megterul
Olcsón lehet hogy szart kapsz nem gondolod?
Kutyánál van asszem,beszélj vele is!ZZR topic
Persze ezzel nem Jimy bácsi bótját akarom rontani
Én tavaly 12-ért kaptam tőle
Mennyé hógászni az ingyen van.