ako ezek szerint én is számitok ez jól esett Jimy pajtás barátom spanom imádom azt a fiatalos hozzá állásod a dógokhooz ............igy negyven felett is
coyot ha úgyis motoroztok nézzetek erre , szerintem itt délig elszerelgetünk, valamit kajálunk, utánna gurulunk még egyet
Idén még csak Jimyéknél voltam motorral, meg néhány 60 km-es kört mentem a környéken Eksün és klakkó fiaim ha éppen ti is motoroztok szaladjatok be hozzám, legalább lessz aki jimynek segít szerelni, én úgyis mindent elb.szok...
köszönöm eme szép szavakat ,pont holnap akarom csinálgatni,mert eladtam és rendbe kell rakni . béjemvés gyalogkakukk: .az olyan mint amit a Coyote kerget a mesében , .
hát Action pajtás az a hejzet a fődidel ma órákon át beszélgettünk,nem motoros témáról (de nagyon szép vasavan és az álapota is tökéletes )és ha moccozok én is a plázához szoktam menni fődim vagy de fődi,fődivel nem akassza össze a bajszát meg közös ismerőseink vannak de szerintem nem tudom szerintem de ha tivagytok az erősebbek akko veled vagyok
Hozd el a robogót megcsinálom.
Különben is ki a faszt érdekel, hogy milyen motorod van, szerintem itt csak TE számítasz.
Úgyhogy akár gyalogkakukk is lehetnél, mint a béemvés.
,nem mondom,h nincs igazad,mert még nem mentem olyannal,de tetszik,h kicsi,rövid és könnyű,meg kurva nyomatékos .de majd lesz valami .most viszont megyek szétcsapom a várost ,mert elfogynak lassan az ótósok a nagyfaluból .további szép estét .
Most jöttem a tirpák Plázától,motoroztunk egyet,dumáltunk egy keveset,aztán jött az este.
Tirpákiában jó csapat van,még hétköznap is összeverődünk 6-an 8-an!
már szényenlem,h Nyíegyegyen születtem . .a saját fődim betámad . .
Bogyó bajtárs ,ha arra jársz gyújtsd már fel a nyiregyi plázát,h a tirpák divatmotorosok ne tudjanak hová menni . .
Idén még csak Jimyéknél voltam motorral, meg néhány 60 km-es kört mentem a környéken
Különben is ki a faszt érdekel, hogy milyen motorod van, szerintem itt csak TE számítasz.
Úgyhogy akár gyalogkakukk is lehetnél, mint a béemvés.
Melyik a másik?
Tirpákiában jó csapat van,még hétköznap is összeverődünk 6-an 8-an!
De azért remélem az a fostalicska még csak nem is tetszik,nemhogy még a 12-est arra kótyavetyélnéd el!
Mert akkor valóban kapsz egy önálló totyikot!
Ő szokott írni ide is néha,a múltkor amikor eldőlt neki alkatrészt is keresett itt!
Bogyó bajtárs