Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na igazi motoros kérdés:
Szóval reggel amikor bekapcsoltam a számítógépet, előjött egy ablak, hogy böngészőt kellene választanom
Most exploler 7-em van(ezt ösmeröm )
Szóval válaszak az alábbiak közül:
1, Internet exploler 8 (gondolom a mostani utódja)
2, Safari
3, opera browser
4, mozilla firefox
5, goggle chrome
Szóval mindegyikről szuperlativusokba beszélnek, hogy milyen jók és gyorsak Énnekem meg figom sincs ezekről a micsodákról
Valaki ért ezekhez? Annak várom meleghangú baráti tanácsát...
A 12-esért jó ár valóban....
Szép napot Kawások... itt egy kis jó zene
http://www.youtube.com/watch?v...
Nem akarlak megijeszteni, de a a fazijé is főtengelyes lett.

Az 525-ös BMW-m ugyan ezt csinálta. Először csak hidegen kopogott, aztán melegen is, később elcseréltem egy CBX Hondára.

A fékcsőről még annyit, hogy a Z1000 gyári fékcsöve rövid a ZX10 fékjeihez.

Szeki megvan a fékcsöved a ZX10 féknyergekhez?
Euro vagy dollár?
Szerintem félmillió párban azt viheted az jó ár...
Erre az egyre gondoltam én is csak a tárcsán ennek nincs nyoma, bár azért az jóval keményebb mint a teló alsó szára. Na ezért kéne cserélni vagy ha szabályzással ki lehet szedni belőle akkor azt, csak a motorét nem tudom hogy szabályozzák. Meg ha Teve jó árat mond akkor nem szarozok ezzel.
Akkor valószínűleg ez lehet a baj!
A tárcsa? A gyári van rajta. Akitől vettem csúszott csak vele, de mivel a teló alsó szára meg van húzva lehet hogy kapott a tárcsa.
Az autóban akkor lesz hamar ilyen ha túlhevül és ettől deformálódik. Ált. ehhez azért elég állat módon kell használni egy jó minőségű tárcsát. A szaroknál hamar előjön. A túlhevülés attól is lehet, ha beragad a fékbetét és (így jártam az MZ-vel már lila volt a tárcsa mire észrevettem) de olyan sem történt. Elszíneződve sincs.
Törött motoré volt?
Na pont erre irányult volna a kérdés,hogy mitől(sérülés,túlhevülés miatti deformálódás,tudom is én,nem értek hozzá).
Attól hogy a fékkaron üt. Mint az autóban amikor már a pedálon érzed. Amúgy érdekes hogy mitől lett ilyen mert nem fékeztem szét, nem voltam vele pályán sose.
Pipi itt nem szempont,ő csak az üres részeket hivatott kitölteni!
Minden tárcsának finoman ütni "kell"!
De mitől üt úgy,hogy az már zavaró?
De nem offoljuk ilyenekkel a topicot mert ezzel Pipi áldásos tevékenységét tiporjuk a sárba.
Nem kopott, hanem finoman üt (~45000 km). De ha lehet szabályoztatni akkor nem olyan para.
Akkor legalább jó úton haladtok a felszáradás felé,de itt mi lesz,meg mikor?!
Nálunk 1000rel süt a nap,meg 1000rel fúj a sssszél.
Egyébként nem értem ezt a féktárcsakopást itt némelyikőtöknél!
Nekem a hatosba 26 ezer volt amikor eladtam,az előző kilencesbe 28,ebbe most van 33,és egyik tárcsán sem volt(van) tapintható kopás.
Na látod csak szóltam nehogy kidobott pénz legyen ami előszőr jó üzletnek tűnik...
hmmmm erre nem gondoltam Jól ki*asztak velünk, ha elkopik dobhatom el Vagy berakhatom egy k*rva nagy húsdarálóba tárcsának
Úgy-úgy.