Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor csak eltavon volt
van nálunk 1 csoki nevezetü balek ö mindig beválalta a börit a mestere hejet annó kijött kapott1gurigát +1vr6-ost!jött haza Tiszalökről utközbe felvett 3 gyorsnumerás heji szépséget+vett 1 jó adag kurokegészeste cuccot!bebaszott a nénik leléptek a kessel részegen tk-ra vágta a golfot,és már vitték is vissza
Nekem 1000 -re faj a fogam
Pl .erre.
Ebbol jo kis bobbert lehet epiteni
Az maradjon az en titkom
ezek szerint te is sáros vagy és igazi szabócsi
Jászkarai cimbimnek van ilyen csak 750kázmér csopper kormányal,fel börtáskázva örökös gyujtás hibával a világ minden pénzéért sem adná oda
ez nagyon rokker .inkább azt mondd,h mennyit kérnek érte?
mert annyit ér,amennyit adnak érte .
,te tényleg szabolcsi vagy rég hallottam ekkor lehúzós szöveget .ne nézz minket madárnak,ha engem bevisznek én nem másfelet lennék bent .
i
Hubatlan alapotban
KZ 1000J 82-es
Ez mi piiizz er meg?
van-van else hinnéd mennyi de ha jössz,nincs család se barátok se motor csak én és a melő és mindent tecsinálsz hejettem még a börit is 1,5év böriért kapsz 5gurigát+ 1 E39-est!na?
Ra erek
szójjjá,ha van benne pénz ,szerintem Fazon sem lenne ellene .
na Vandam!hova szökkensz a szejkenen?üssük szét ezeket a nem szabócsi puhányokat!te pörgöl én meg szurkolok
eras is jöhet,de csak akkor ha abban a felszerelésben jön ja és a lóval
meg rendelhetné valaki a jó időt és gurulhatnánk
Szintén!
Fazi és Action!ezel a burákkal simán beveszlek beneteket a csapatba nem kel bemutatkozó tett elég ha kiszáltok 1-2hejen mig én tárgyalok
Jó éjszakát!
Az tkp. miről szól?
Kene -kene
megy valaki a kawa börzére?
nem kell várni rá csak a megfelelő nőt kell megtalálni lehetőleg úgy hogy az asszon ne tudjon róla