Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van aki másképpen alakította át a Kawa műszerfalat, mint én analóg
Kezdenek emelkedni a motor árak: zx10
Válság van, olcsó motorokat ajánlgassál az embereknek. pl. az én ZX10R-emet, főleg úgy, hogy meglett hozzá a balos tükör és egy takaró műanyag is.
A köcsög román nem tudott átjönni a hóesés miatt ezért vett helyben egy csúnya 2006-osat. Pedig mindenben megegyeztünk.
Láttam élőben tegnap, mondtam a kereskedőnek, én is, sőt mintha a hátsó kerék se gyári lenne.
A szelep ciripel, mint a varrógép, ha már csattog az nagyon durva. Ha közelebb laknál megnézném. Ha tudsz méressél benne egy olajnyomást!
Jimmy ez kibaszott drága, Bő 300-ért vett az egyik ismerősöm 929-et. Ráadásul kamu a km. Az én 2005-ös motoromban van ennyi, úgy, hogy nem sokat használom.
A pipi is szeretne motort cserélni, csak Ő nembiztos, hogy így gondolja.
A hajtókar csapágy szokott kopogni a főtengelyen, a lánc csörög, a kuplung ha kopott zörög.
Kicsit részletesebben írd már le a hangját Pipi! Hidegen, vagy csak melegen, alapjáraton, vagy nagy terhelésre kis fordulaton csinálja?
Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem motor csere lesz ebből...
jó reggelt, tudok egy 1000F-et amibe nem csörög, igaz 190ezer forint ment a blokkjába, bebaszna ha csörögne, de egyébként igaz viszonylag fiatalon megszolalnak az 1000F generátotláncai, pedig nem vékonyka,
Munkába?
Dolgozzanak a szegények...
Ugyanez van nekem is, de én is így vettem eddig nem volt baja Csak mondom megkérdezem...
kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek
Na irány munkába Kellemes napot!
A szelep meg inkább csattog mint kopog... Nekem mondjuk C-s van, de mióta megvettem valami nekem is "kopog" benne hidegen és ha sokat áll akkor még jobban. Mivel már így vettem és 5 éve így megy nem lehet akkora para. Bár nem tudom milyen benzinpumpa van benne (egyáltalán van-e benne bármilyen mech. rész) de olyan mintha az "szólna". De gondolom Szeki erről többet tudna mondani, ha nem aludna
Én spec gondolnék a szelepekre, mert hidegen erősebb a hangja, de azok néhányezer km-rel előtte lettek állítva...
Na most hogy sehanyadik vagyok, én is aszondom hogy a hajtókarod kopog Amúgy a generátor lánc zörög (vagy csörög ahogy Jimy írta) ha van a közeledbe egy CBR 1000 F akkor meg tudod hallgatni milyen mer' mindegyikbe zörög
Beb.szna...
1-ső
mert aki nem ír számot az sehanyadik
Pálinkásat
Jó reggelt!
Az a hajtókarcsapágyad,ami kopog!

Na jóccakát!
Nem kopog, csörög.
jövőhónap másodikától eldől hogy,igen,vagy nem
kopoghat az őr angyalod hogy kopog a láncod