Azok a kis ferdeszem rizszabálók ahogy írtad, azé lukasztották szitává a tárcsát mert ők rizst meg szusit zabának, azt meg nem grílezik, az európai piacra meg tesznek egy nagy kalappal, főleg a németekre, mert ott a legnagyobb hagyomány ez...
Szóval nekem azért kell inkább az a tárcsa amit a traktor húz maga után...
Jobb szeretném ha te mondanál árat mégiscsak Te vagy az eladó. De mondom megvárom Joeblacket, nem lenne korrekt elütni előle. Meg nekem nem biztos, hogy kell majd még meglátom lehet-e kezdeni valamit az enyémekkel. Csak arra gondoltam, ha neki nem kell és olyan áron adod amit meg tudok fizetni, akkor nem kínlódok szabályoztatással.
Abból gondoltam, hogy a kis ferdeszemű rizszabáló nem véletlenül tette ezt a lyukacsos izét oda előre Meg úgy látom a "másik típust" a parasztok se fékezésre használják...
Láttam!
Nem álom,de ami szép az szép,el kell ismernem!
Ha lenne 5 millám,amiből csak sportmotort vehetnék,mindenképpen számításba venném keményen!(annyi egy Factory belőle)
mondj valamit mit ér meg nekd, gyári állapot nincs szétfékezve, alig egy 20as van a gépben, és abbol a 80%át hosszutávon ment, nem azért cserélem le mert szar, kizárólag a fékhatás növelése érdekében
Ez is bitang,de ennek meg pont a hátulja nem szép!
Hátulról nézve olyan látványt nyújt a farokidom,mint egy orosz tányérsapka!
Ha egyszer láttok egy ilyet,majd jusson eszetekbe!
Ma láttam ezt a dögöt igaziban,az állam leesett tőle!
Ez egy igazi műremek!
Főképpen a farokidom!Az valami gyönyörű,pedig képen sosem tetszett!Na egy ilyet"hazatolnék" szívesen!
Sedu akkor részletesebben: KOPP KOPP KOPP KOPP KOPP KOPP
Szóval ilyen a hangja, hidegen alapjáraton
Annyira nem foglalkoztam vele, mert december eeljén indítottam be utoljára, akkor egy kicsit hangosabbnak tűnt mint előtte bármikor, bár az is egy másfél hónapos állás után volt.
Istenigazából sosem figyeltem meg, de úgy rémlik, mintha üzemmelegen már nem csinálná, vagy legalábbis nem olyan feltűnően Fordulaton meg sosem figyeltem mert akkora hangorkán jön ki a herélt dobból, hogy igazi vájtfülnek kéne hozzá lennem De ha egyszer lesz olyan idő idén meg pont rá érek én is akkor ki fogom hozni, megjáratom, azt befogott kipufnál meghalgatom. Bár ilyet már csináltam nyáron, melegen teljessen tisztán szólt a blokk...
De egyenlőre az akkumlátor még ott van ahová decemberben leraktam:
A KAZÁNHÁZBAN...
Szóval nekem azért kell inkább az a tárcsa amit a traktor húz maga után...
Nem álom,de ami szép az szép,el kell ismernem!
Ha lenne 5 millám,amiből csak sportmotort vehetnék,mindenképpen számításba venném keményen!(annyi egy Factory belőle)
A videóknál az első 3-4 oldalon szerintem még megtalálod, ha most ez az álom...
Sőt,nagyon jól megépített motor,állítólag!
Hátulról nézve olyan látványt nyújt a farokidom,mint egy orosz tányérsapka!
Ha egyszer láttok egy ilyet,majd jusson eszetekbe!
Lehet igazad van...
Pályáztasd az árut... Akinél a nagyobb licit az a befutó...
Én csak akkor pályáznék rá ha nem vóna tiszta lik-luk gyárilag , hisz milyen tárcsa az, amin egy flekkent sem lehet grillezni...
Ez egy igazi műremek!
Főképpen a farokidom!Az valami gyönyörű,pedig képen sosem tetszett!Na egy ilyet"hazatolnék" szívesen!
Szóval ilyen a hangja, hidegen alapjáraton
Annyira nem foglalkoztam vele, mert december eeljén indítottam be utoljára, akkor egy kicsit hangosabbnak tűnt mint előtte bármikor, bár az is egy másfél hónapos állás után volt.
Istenigazából sosem figyeltem meg, de úgy rémlik, mintha üzemmelegen már nem csinálná, vagy legalábbis nem olyan feltűnően Fordulaton meg sosem figyeltem mert akkora hangorkán jön ki a herélt dobból, hogy igazi vájtfülnek kéne hozzá lennem De ha egyszer lesz olyan idő idén meg pont rá érek én is akkor ki fogom hozni, megjáratom, azt befogott kipufnál meghalgatom. Bár ilyet már csináltam nyáron, melegen teljessen tisztán szólt a blokk...
De egyenlőre az akkumlátor még ott van ahová decemberben leraktam:
A KAZÁNHÁZBAN...