Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A leírt adatok alapján egész jó,bár ennyiért manapság már motort is adnak!
Ja a kép.
Szeki mester, ezt vettük ma tiszaújba. 880-ról toltuk le 830-ra + hátsó oldal táskák. 2003-as KARCMENTES, 0km-es GUMIKKAL, TELETANKOLVA, 0km-es OLAJJAL.
Hali!
Utólagos engedelmeddel, el küldtem szekinek, neki fizeted, 2700 píz.
itt a telód, hamizok és kipattintom a régiből és gyühetsz érte, de csak akkor ha szólok!
Holnap szétkapom én is,aztán kiderül a disznóság
mindenesetre a dugót megmértem:27-es,egyezik a szekiével
Csőváz Az idő egyre szarabb, így a kedvem is, főlleg, hogy ismét itt rohadok és az idő is baszott lassan tellik,de nem baj ezt is kibírjuk valahogy
Na és,mit neki egy kis GSX-F!
Legfeljebb ha nagyon csúszik az út két lábon, hátán a motorral...
Kitelik tőle!
Igazi motor tesztelő idő van Remélem Jimy lábon viszi haza a gsx-f-et...
léptem!
nemsoká!
áhh dehogy, csak nem értené mért dagadt meg a tizedes váza egyik napról a másikra!
valakit hallok itt motorozni
qrva szarul vált meg minden
lehet jimy tesztel?
én is csak a tisztításra értettem, átgyűrűzni ritkán kell,vagy ha folyamatosan fellevegősödik a rendszer, akkor érdemes utána járni a dolgoknak.
Az nem a te kérdésed,mit törődsz hát vele?!
nekem biztos
de neki?
darabja 5-10e. az a gáz velük hogy jobbára totálkáros motorokról kerülnek le, és több motor semmisül meg mint amennyit újraélesztenek, a féknyereg ritkán esik szét, a telószár, felni,sárvédő, fejidom,többször sérül, és több motor a váz megsemmisülése miatt bomlik szét, több a kínálat mint a kereslet.a sajátot is egy építésre szánt motorhoz vették sztán majd kiderül hogy felkerül-e rá! de amikor meglátták a méreteit hümmögtek egyet és azt mormogták hogy ebből elég lesz tán egy is!
Szerintem egy próbát mindenképpen megérne!
szeki jártál a telók felé?
Parban vagy darabja van 5 es 10e kozott?
az enyémet a 10-es mellet rakom össze,azon gondolkodtam ha átraknám a 10-es blokkját a bratyo észre venné-e?
En szekitol kertem telefonos segitseget