Nem volt vicces, amikor 250,000 egy főtengely (nem szétszedhető fajta), 100+ 100K a henger és az egész motor ér 500-at ha jó. Neked se lesz majd olyan vicces a motor csere, mert japán gépeknél a főtengely köszörülés nem sokat fog kibírni.
A legnagyobb jóindulattal csak azt tudom javasolni, hogy add el amíg nem hullik szét, és vegyél egy fiatalabb kilencest, aminek a blokkja már strappa bíró.
Hát én gépezek egy pár éve, van hozzá némi közöm, de ilyet még nem hallottam és nem is láttam. Lehet hogy rákoppintottak Bill Gates orrára, hogy a Windows használókra ráerőlteti az explorert? Ez az üzenet windows frissítés eredménye?
akkor töltsd le a fájörfokszot ,és telepítsed ,ennyi és kész.ha szeretnéd akkor küldök linket,h honnan érdemes letölteni .
(sőt még bordó téma is van hozzá) .
Meg kell hoznia egy fontos döntést: böngészőt kell választania
------------------------------------------
--------------------------------------
A böngésző fontos szoftver a számítógépen: ennek használatával internetezhet. A meglátogatott webhelyek a böngésző ablakaiban jelennek meg a képernyőn.
Számos böngészőprogram létezik, és mindegyikük sokféle szolgáltatást kínál. A következő képernyőn lehetősége nyílik további böngésző(k) választására és telepítésére.
Megjegyzés: A böngészőválasztási frissítés feloldotta a Microsoft Windows Internet Explorer rögzítését a tálcához, de visszahelyezheti, ha kívánja. További információért kattintson ide.
Az Internet Explorer továbbra is elérhető a Start menü Minden program területén.
Mielőtt folytatná, ellenőrizze, hogy van-e élő internetkapcsolat.
OK
ez írta nincs feltelepítve az explóreren kívűl más...
Ilyen kérdést nem szokott feltenni a gép... De személy szerint mozillát ajánlom én kb. 2 éve használom, gyorsabb mint az explorer gyenge nettel észrevehetően. Meg ebben előbb volt lapfüles böngészés
azt kérdezte,h válassz alapértelmezett böngészőt?
a felsoroltak közül az összes fel van telepítve? .
én firefoxot használok évek óta ,nekem ez jött be.
Ha nem gyári betétet használnak, és néha pályán is megküldik kopik az rendesen. Nekem a fiatalabb kilencesen sokkal kopottabb volt, fele annyi km-rel. Használat függő.
Ezt mondták a túnóról is aztán néha nem ment a hátsó henger, néha megfőtt, stb.
Ha olasz motorom lenne annak is örülnék ha beindul, és ezt sajnos tapasztalatból mondom.
A legnagyobb jóindulattal csak azt tudom javasolni, hogy add el amíg nem hullik szét, és vegyél egy fiatalabb kilencest, aminek a blokkja már strappa bíró.