Én úgy értettem,hogy ha egyébként nem volt baj a fékkel,jól fogott és nem ette meg a betétet idő előtt(vagy nem nyalta félre),akkor szerintem hülyeség átgyűrűzni az egészet,mert annak elég még egy nagytakarítás is.
5-és 10 e ft között lehet a szabadpiacon,bontóban drágábban mérik.+ a fékbetétek ami plusz lóvé, nekem a 10-sében 2 db picit félre volt kopva és sokan csak a szájukat húzták emiatt, eredeti tokicó volt, és 5000 km-t futott motorból származott és már félre volt kopva, 8e-ret adtak a betétekért én pedig barátiba olyan áron adtam a két féknyerget hogy le sem merem írni, erről inkább nem írok.
En mar tul vagyok mindgyiken
Szett kaptam oket mint,foxi a labtorlot
Remelem holnap meg jon a csomag amit szeki kuldot es mar csak a jobbos elsot kell osszedobnom
ha jól működik? az mi? ha fog és megállsz akkor o.k. a kpm-es vizsgára én is szét bolhászom mind a két motorét, ezekben 3 pár dugó van attis ha valamelyik a kosz miatt nem megy vissza akkor félre nyalja a betéteket, és irjátok hogy baxa meg ez a kurva fék, pedig csak karbantartani kell. én nem kértem fazit sem hogy szedje szét önszorgalomból tette, aztán ő is csak ámúldozott a láttottakon. egy rokonom mindig azzal szórakozott míg pulyák voltunk hogy ha nem csatoltuk be az övet az 1500 zsigában ülve hogy óvatlan pillanatban nyomott egy erős féket a verdán mi meg pulyák a szélvédőről másztunk le rendszeresen, ő 3 havonta átnézte a komplett fékrendszert.
először is szánd rá az időt és szedd porrá, tisztítsd ki. ha a gumigyűrűk szakadtak vagy a dugattyúk már tolják kifelé a gumi széleit vagy a tömítőélek sérültek akkor csere.egy nagyító el árul mindent,csak idő és türelem kérdése, és még havazik nem késtél el semmiről.ha nem találsz akkor ezeket el tudom adni, de nem akarom rád tukmálni, a dugattyú méretek asszem ott voltak feltüntetve, 3e ft ot kérek oldalanként a kettő 6 e ft, de csak ha használhatok, nem szokott velük gond lenni alapos tisztítás és a dugattyúk 2000-es olajos csiszoló papírral történő átcsiszolása után pikk-pakk a helyükre mennek a dugattyúk.
Mikor kivettem a betéteket,volt olyan dugattyú amit nehezen tudtam visszanyomni/kézzel/
Ezért gondoltam hogy szétszedem,és megtisztítom az egész belsejét
Te is megtalaltad amiket en
vagy parban?
Szett kaptam oket mint,foxi a labtorlot
Remelem holnap meg jon a csomag amit szeki kuldot es mar csak a jobbos elsot kell osszedobnom
szét szedtem a hátsót,jelentkeztek is a tünetek
az első még hátra van
már egyszer tört az opel
másnak nemtudom
mi legyen?este lebringázzak?
szombatra elvileg lefestik a vázat,amit tudnék pakolnám rá
ZX6 ra valo.
Ha szar lesz,akkor biztos kelleni fog!
Ha cserélni kellene v.melyikbe,lehet hogy nem motoroznék 1 darabig
Az nem kerül semmibe!
te mondtad hogy tankoljak
Ezért gondoltam hogy szétszedem,és megtisztítom az egész belsejét