elvileg felmegy rá, az mind1 hogy radiális a fék vagy nem, neked nem tudom melyik van de ez ragyogóan müködött a gépen, modositások miatt került le róla. képet max holnapra tudok.
hát az az igasság Jimy hogy a tojásaim elférnek,sőt,ettől a sok dilibogyótol már ugy össze van szikkadva,hogy néha azt hiszem muffom van......1 jónagy csiklóval
Fém fékcsövön gondolkodom zx9r 2001 évj.-hoz legalább előre,lehetőleg olyan érdekelne amit nem kell nagyon átvariálni mert a fékkel nem szeretnék játszadozni/kókányolni.Nem tudom az ami a 12-n volt felmegy e a 9 re 1-1- be.Ha igen érdekelne
A bt014r mennyire tapadós,nem ismerem.Ami fennt van/lesz az D209 Gp.Ehhez képest mondjuk......A pirelli slick az az első képen szereplő gumma és db/6000 vagy a pár 6000 Ft ba kerülne?Profilmélységet sacc kb tudsz írni rájuk meg hogy hibátlanok e (ragasztás stb).Szerintem több párat is kérnék tőled,jól jön az még .
Ha e-mailre akarsz írni inkább akkor : illesgabor9@freemail.hu -n elérhető vagyok és tudunk ott is beszélni róla,sőt ha nem zavarlak fel is tudlak hívni ha gondolod,csak nem tudom hívhatlak e ez ügyben/nem zavarlak e meló stb miatt.
Ha nagyon tapadós kell vannak vágott slickek is. Ami az enyémen volt Pirelli 6000-ért elvihető. első 120/70/17 néhány erős fékezéssel, a hátsó 190/55/17.
A fékcsövet tegnap eladtam 3000Ft-ért. Gumiból a BT014R-et tudom javasolni. Olcsó és elég tartós is.
A hátsó 180/55/17-es amivel jól fordul a kilences, az első gumi ajándék hozzá. A fórumosoknak 7000Ft az ára (/2db).
nem én mondom hanem a nők
ez igaz a lóerőkre is
Ha e-mailre akarsz írni inkább akkor : illesgabor9@freemail.hu -n elérhető vagyok és tudunk ott is beszélni róla,sőt ha nem zavarlak fel is tudlak hívni ha gondolod,csak nem tudom hívhatlak e ez ügyben/nem zavarlak e meló stb miatt.
Vagy ami tetszik a polcról (3 db. már hiányzik).
A hátsó 180/55/17-es amivel jól fordul a kilences, az első gumi ajándék hozzá. A fórumosoknak 7000Ft az ára (/2db).
seducertt.Megvan még a fém fékcső amit kínáltál itt pár nappal ezelött?Engem lehet érdekelne ha jól van árusítva